Boek nu een tuinman in Noordwijk


Ben jij op zoek naar een tuinman? Die vind je super snel via Hlprs. Slim idee, want het bespaart jou een hoop tijd en energie. Happy to help!

Een tuinman in Noordwijk via Hlprs, zo gevonden!

Een tuinman zorgt goed voor jouw tuin, in alle seizoenen. Wanneer en hoe vaak je wil. Bespaar jezelf de tijd en moeite én bied een tuinman de mogelijkheid om lekker aan de slag te gaan.
Het werkt simpel: in een handig overzicht zie je alle actieve tuinmannen. Hieruit kies je zelf een helper (zo noemen we de dienstverleners die via Hlprs werken) die bij jou aan de slag gaat.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Hlprs werkt simpel

Om je keuze voor een helper makkelijker te maken, kun je beoordelingen over de helpers lezen van eerdere klanten. Of kijk hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie, waarna ze ook nog een aanvullende screening kunnen doen. In het profiel van de helper ontdek je de ervaring van de helper. Leuk hoor, zelf je helper kiezen. Probeer maar eens!

Deze tuinwerkzaamheden verricht een tuinman via Hlprs

Een tuinhulp kan allerlei tuinwerkzaamheden uitvoeren. Hieronder zie je de tuinklussen die vaak voorkomen. Andere tuinklus? De kans is groot dat je daarvoor ook een helper vindt!
Grasmaaien
Tuin zomer- of winterklaar maken
Snoeien
Onkruid verwijderen
… en veel meer!
Bekijk snel de tuinmannen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Een tuinman in Noordwijk heb je zo gevonden via Hlprs!

Zoek je een tuinman in Noordwijk die jouw tuin eens flink kan opknappen? Via Hlprs schakel je die gemakkelijk, veilig en snel in. Zo kan jij je kostbare vrije tijd eens besteden aan andere, leuke dingen. Via ons online platfom kom je binnen no-time in contact met een ervaren tuinier bij jou in de buurt.

Wat kan zo'n helper in de tuin voor je doen?

De tuiniers nemen natuurlijk met liefde en plezier je gehele tuin onder handen. Neem vooraf contact op met de helper om door te spreken wat er precies moet gebeuren. Dit kan via de handige chatfunctie op het platform. Naast het werk wat verricht moet worden kun je ook gelijk de datum en het tijdstip afspreken dat de helper langs komt. Door de flexibiliteit van onze tuinmannen ligt hiervoor de keuze volledig in jouw handen. Wanneer alles is doorgenomen is het tijd om de tuin onder handen te nemen. Veel voorkomende klussen in de tuin:
Snoeiwerk
Grasmaaien
Onkruid wieden
Zomer- en winterklaar maken van de tuin
... en nog veel meer!
Iedere tuinhulp bepaalt zijn of haar eigen tarief. Dit tarief zie je wanneer je een helper selecteert. Zo heb je dus helemaal zelf in de hand hoe veel je uiteindelijk betaalt. Overigens hoef je hiervoor niet naar een pinautomaat. Contante betaling is namelijk niet nodig; je ontvangt gewoon achteraf een factuur. Deze voldoe gemakkelijk én veilig achteraf via iDEAL.

Tuinhulp: alles goed geregeld via Hlprs

Zodra je een tuinman inschakelt via Hlprs kun je optioneel gebruik maken van de Hlprs Happiness Garantie. Ons advies is om hiervan gebruik te maken, je bent hiermee namelijk verzekerd dat alles voor jou en de hulp goed is geregeld. Daarnaast ben je verzekerd tegen schade. Het leuke aan deze garantie is dat je alleen betaalt wanneer er ook daadwerkelijk schade is gemaakt! Eerlijker dan verzekeren, daar wordt toch iedereen blij van?!
In één overzicht zie je welke hoveniers er actief zijn. Hieruit kies je zelf een gescreende tuinhulp, want wie weet er beter wat er aansluit bij jouw wensen dan jij zelf? Om deze keuze zo makkelijk mogelijk te maken, kun je bij elke tuinier zien over welke certificaten en relevante werkervaring hij beschikt. We bieden alle helpers de mogelijkheid tot het volgen van cursussen en behalen van certificaten. Hiermee proberen we de kwaliteit zo hoog mogelijk te houden.
De helpers werken via de Regeling dienstverlening aan huis. Hierdoor werken zij volledig wit. Je hoeft je geen zorgen te maken om de administratie, die wordt voor je uit handen genomen.

Tuinman in Noordwijk? Via Hlprs zo geboekt!

Een tuinman in Noordwijk heb je zo gevonden en geboekt, op een moment waarop het voor jou uitkomt. Waar wacht je eigenlijk nog op?

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind direct een helper in Noordwijk.

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...