Boek nu een tuinman in Rotterdam


Zoek jij een tuinman? Die vind je razendsnel via Hlprs. Slim idee, want het bespaart jou een hoop tijd en energie. Happy to help!

Een tuinman in Rotterdam via Hlprs, zo gevonden!

Een tuinman zorgt goed voor jouw tuin, in alle seizoenen. Wanneer en hoe vaak je wil. Bespaar jezelf de tijd en moeite én bied een tuinman de mogelijkheid om lekker aan de slag te gaan.
Het werkt simpel: in een handig overzicht zie je alle actieve tuinmannen. Hieruit kies je zelf een helper (zo noemen we de dienstverleners die via Hlprs werken) die bij jou aan de slag gaat.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Hlprs werkt simpel

Om je keuze makkelijker voor een helper makkelijker te maken, kun je beoordelingen over de helpers lezen van eerdere klanten. Of kijk hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie, waarna ze ook nog een aanvullende screening kunnen doen. In het profiel van de helper ontdek je de ervaring van de helper. Leuk hoor, zelf je helper kiezen. Probeer maar eens!

Deze tuinwerkzaamheden verricht een tuinman via Hlprs

Een tuinman verricht allerlei tuinwerkzaamheden. Hieronder zie je de tuinklussen die vaak voorkomen. Andere tuinklus? Grote kans dat je daarvoor ook een helper vindt!
Grasmaaien
Tuin zomer- of winterklaar maken
Snoeien
Onkruid verwijderen
… en veel meer!
Bekijk snel de tuinmannen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Tuinman in Rotterdam

Hulp nodig bij het plaatsen van een schutting of het aanleggen van een vijver? De tuinmannen in Rotterdam staan voor je klaar. Ze komen je maar al te graag helpen met alle klusjes in en rondom jouw tuin. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat je tuin er weer stralend bij komt te liggen én bespaar jij weer een hoop vrije tijd. Deze tijd kun je besteden aan leuke dingen! Een echte win-win situatie dus! Al helpers komen bij jou uit de omgeving en hebben voldoende kennis op zak. Zo bieden we hen de mogelijkheid tot het volgen van cursussen en behalen van certificaten. Dit om de kwaliteit van onze dienstverleners zo hoog mogelijk te houden.

Taken van de helper

Onze tuiniers verrichten tal van taken in jouw tuin. Jij bepaalt wanneer de helper langskomt, dit kan gegarandeerd worden door de flexibiliteit van onze helpers. Wanneer je een geschikte tuinman hebt gevonden kan het handig zijn om vooraf alvast even contact op te nemen. Spreek alvast een keer door wat de klus precies inhoud en waar eventueel extra aandacht aan besteed moet worden. Dit kan bijvoorbeeld via de handige chatfunctie op het platform. Veel voorkomende tuinklussen zijn:
Planten van bomen en hagen
Snoeien van bomen/coniferen
Onkruid verwijderen
Grasmaaien
Gebaseerd op relevante werkervaring en aanbod van tuiniers in de omgeving bepalen onze helpers hun eigen tarief. Na afloop van de klus kun je het bedrag via een veilige iDEAL-betaling over boeken.
Is de tuinhulp goed bevallen en zou je die wel vaker in jouw tuin kunnen gebruiken? Op het platform kun je hem nu markeren als favoriet. Zo boek je hem binnen no-time nog een keer.

Een tuinier via Hlprs

Wij brengen je in contact met een ervaren tuinman in Rotterdam. In een duidelijk overzicht zie je het aanbod van actieve helpers. Hieruit ga je zelf een keuze maken. Natuurlijk ondersteunen we je bij het maken van deze keuze. Zo zie je in één oogopslag over welke certificaten en relevante werkervaring de hovenier beschikt. Daarnaast kun je reviews en beoordelingen van eerdere klanten lezen. Zo weet je precies wat er bij jou op de stoep komt te staan.
Wanneer je een tuinman inschakelt via Hlprs kun je gebruik maken van de Hlprs Happiness Garantie. Deze garantie zorgt ervoor dat alles is goed is geregeld, voor jou en voor de hulp. Daarnaast biedt het een verzekering bij schade, maar dan ook alleen wanneer er écht schade is gemaakt. Wij zorgen ervoor dat je geen onnodige premies betaalt, dit alles op basis van risk-sharing.
Al onze dienstverleners gaan bij jou volledig in het wit aan de slag. Dit komt omdat zij vallen onder de Regeling dienstverlening aan huis. Maak je niet druk om de administratie, die wordt voor je uit handen genomen.

Interesse in een tuinman in Rotterdam?

Laat je tuin opknappen door iemand die er wél verstand van heeft! Bespaar je kostbare tijd en boek vandaag nog een tuinman in Rotterdam!

Hlprs is actief in heel Nederland! In deze delen van Rotterdam vind je een helper:

Rotterdam Centrum Rotterdam Noord Hoogvliet Charlois Ijsselmonde Feijenoord Kralingen Crooswijk Prins Alexander

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...