Boek nu een tuinman in Utrecht


Zoek jij een tuinman? Die vind je razendsnel via Hlprs. Slim idee, want het bespaart jou een hoop tijd en energie. Happy to help!

Een tuinman in Utrecht via Hlprs, zo gevonden!

Een tuinman zorgt goed voor jouw tuin, in alle seizoenen. Wanneer en hoe vaak je wil. Bespaar jezelf de tijd en moeite én bied een tuinman de mogelijkheid om lekker aan de slag te gaan.
Het werkt simpel: in een handig overzicht zie je alle actieve tuinmannen. Hieruit kies je zelf een helper (zo noemen we de dienstverleners die via Hlprs werken) die bij jou aan de slag gaat.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Hlprs werkt simpel

Om je keuze makkelijker voor een helper makkelijker te maken, kun je beoordelingen over de helpers lezen van eerdere klanten. Of kijk hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie, waarna ze ook nog een aanvullende screening kunnen doen. In het profiel van de helper ontdek je de ervaring van de helper. Leuk hoor, zelf je helper kiezen. Probeer maar eens!

Deze tuinwerkzaamheden verricht een tuinman via Hlprs

Een tuinman verricht allerlei tuinwerkzaamheden. Hieronder zie je de tuinklussen die vaak voorkomen. Andere tuinklus? Grote kans dat je daarvoor ook een helper vindt!
Grasmaaien
Tuin zomer- of winterklaar maken
Snoeien
Onkruid verwijderen
… en veel meer!
Bekijk snel de tuinmannen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Tuinman in Utrecht via Hlprs

Een passende tuinier om jouw tuin onder handen te laten nemen vind je bij Hlprs. Wij zorgen ervoor dat je in je vrije tijd niet hoeft te staan ploeteren met zakken potgrond. Deze kostbare tijd kun je beter aan leuke dingen besteden. Wij brengen je razendsnel in contact met een ervaren tuinman in Utrecht. Via ons platform zie je in één oogopslag al onze actieve helpers bij jou in de buurt. Via een duidelijk overzicht kun je hier helemaal zelf een geschikte tuinman uitkiezen. Want wie weet er nou beter wat aansluit bij je eigen wensen en behoeften dan jijzelf? Natuurlijk, niemand!
We vinden het belangrijk om de kwaliteit van onze helpers zo hoog mogelijk te houden. Zo bieden we alle hulpen de mogelijkheid tot het behalen van certificaten en het volgen van cursussen. Ook vragen we onze klanten een beoordeling te schrijven wanneer zij gebruik hebben gemaakt van een van onze helpers. Deze zijn, in combinatie met reviews, te lezen op het platform. Zo weet je precies wat je van de door jou uitgekozen tuinman kan verwachten.

Tuinman via Hlprs

Heb je een geschikte tuinier gevonden via Hlprs? Dan kom je in aanmerking voor de Hlprs Happiness Garantie. Hiermee garanderen we dat voor jou en de hulp alles goed geregeld is. Daarnaast ben je ook verzekerd bij schade op basis van risksharing. Je betaalt alleen bij daadwerkelijke schade.
De regeling waar al onze helpers onder vallen heet Regeling dienstverlening aan huis. Hierdoor gaan zij bij jou volledig in het wit aan de slag. Je hoeft je geen zorgen te maken om de administratie, dit wordt voor je gedaan.

Wat neemt de tuinier onder handen?

Doordat onze tuinmannen zeer flexibel zijn, kunnen ze langskomen wanneer het jou uitkomt. Geef zelf aan wat je gedaan wilt hebben. Handig is om dit van tevoren alvast te doen. Dit kan door met de hulp te bellen, maar ook via de handige chatfunctie op het platform. Spreek de klus door, geef aan wat je belangrijk vindt en leg uit op welke punten er extra aandacht besteed moet worden. Vaak voorkomende taken van onze dienstverleners zijn:
Schoffelen
Snoeien van hagen en bomen
Plaatsen van schuttingen
Onkruid wieden
Het tarief wordt bepaald door de tuinhulp zelf. Zij baseren dit tarief op het aanbod van Utrechtse tuinmannen en de eigen relevante werkervaring. Wanneer de klus is voldaan kan het bedrag eenvoudig worden overgeboekt via een veilige IDEAL-betaling.
Ben je tevreden over de tuinman en zou je deze wel vaker in willen zetten? Dat kan! Via de optie ‘favorieten’ op het platform, kun je deze persoon markeren. Hierdoor boek je hem eenvoudig nog een keer.

Boek nu een tuinman in Utrecht

Heb je nog vragen of zijn er onduidelijkheden? Check dan het Help Center.
Wacht niet langer en boek nu een tuinman in Utrecht!

Hlprs is actief in heel Nederland! In deze delen van Utrecht vind je een helper:

Utrecht Centrum Utrecht Noord Utrecht Zuid Utrecht West Utrecht Oost

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...