Boek nu een tuinman in Zoetermeer


Zoek jij een tuinman? Die vind je razendsnel via Hlprs. Slim idee, want het bespaart jou een hoop tijd en energie. Happy to help!

Een tuinman in Zoetermeer via Hlprs, zo gevonden!

Een tuinman zorgt goed voor jouw tuin, in alle seizoenen. Wanneer en hoe vaak je wil. Bespaar jezelf de tijd en moeite én bied een tuinman de mogelijkheid om lekker aan de slag te gaan.
Het werkt simpel: in een handig overzicht zie je alle actieve tuinmannen. Hieruit kies je zelf een helper (zo noemen we de dienstverleners die via Hlprs werken) die bij jou aan de slag gaat.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Hlprs werkt simpel

Om je keuze makkelijker voor een helper makkelijker te maken, kun je beoordelingen over de helpers lezen van eerdere klanten. Of kijk hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie, waarna ze ook nog een aanvullende screening kunnen doen. In het profiel van de helper ontdek je de ervaring van de helper. Leuk hoor, zelf je helper kiezen. Probeer maar eens!

Deze tuinwerkzaamheden verricht een tuinman via Hlprs

Een tuinman verricht allerlei tuinwerkzaamheden. Hieronder zie je de tuinklussen die vaak voorkomen. Andere tuinklus? Grote kans dat je daarvoor ook een helper vindt!
Grasmaaien
Tuin zomer- of winterklaar maken
Snoeien
Onkruid verwijderen
… en veel meer!
Bekijk snel de tuinmannen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Een tuinman in Zoetermeer inhuren?

Een tuinman in Zoetermeer is zo geregeld via Hlprs. We hebben veel helpers in Zoetermeer beschikbaar die staan te popelen om je te helpen met het onderhoud van je tuin. Of je nu iemand nodig hebt die je tuin zomerklaar of winterklaar maakt, achterstallig onderhoud hebt of dit jaar aan de beurt bent de buurt-barbecue te organiseren en daarom de tuin graag op orde gemaakt wilt hebben.
Uiteindelijk kan jij het beste inschatten wat je nodig hebt en wie daarvoor geschikt zou zijn. Om die reden kies je zelf wie er bij jou aan de slag gaat. Hiervoor heb je natuurlijk wel wat info over de helpers nodig en daar helpen we graag bij. Zo zie je welk tarief de verschillende tuinmannen hanteren en weet je wat hun ervaring is. Ook zie je beoordeling van eerdere klussen die ze hebben uitgevoerd. Je kan ook zien hoe ver de tuinier in het screeningsproces is. Je kan er van uit gaan dat de persoon die je op de foto ziet ook bij je aan de slag gaat, want alle helpers hebben een ID-verificatie doorlopen. Anders kunnen ze namelijk geen gebruik maken van het Hlprs-platform.

Welke klussen?

Jij bent natuurlijk degene die bepaalt welke klus je plaatst. Wil je de klus nog even wat verder doorspreken met de helper? Je komt gemakkelijk met hem of haar in contact via de online chatfunctie, nadat je de klus hebt geboekt. Naast chatten, kan je ook even bellen met de dienstverlener. Zo maak je afspraken over het gereedschap; heb jij dit zelf of wil je dat de tuinier dit meeneemt? Wanneer gaat de tuinman aan de slag en hoe lang verwacht hij nodig te hebben?
Voorbeelden van tuinklussen die we vaak op ons platform zien, zijn:
Snoeiwerk
Schutting(en) plaatsen
Onkruid verwijderen
Achterstallig tuinonderhoud
Vast tuinonderhoud
Tuin klaarmaken voor het seizoen

Voordelen van Hlprs

Een tuinhulp inhuren via Hlprs brengt, naast het feit dat er via ons platform veel beschikbaar zijn in en rondom Zoetermeer, behoorlijk wat voordelen met zich mee. Zo de helper niet in cash te betalen. De betaling doe je namelijk veilig én gemakkelijk achteraf via iDEAL. De verdere administratie is natuurlijk ook gewoon geregeld. De dienstverleners werken wit via de Regeling dienstverlening aan huis.
Daarnaast kan je kiezen voor de Hlprs Happiness Garantie, zodat je zeker weet dat je geen enkel risico loopt. Is er bijvoorbeeld schade (ongelukjes kunnen natuurlijk altijd gebeuren), dan ben je gedekt met deze garantie. Dit werkt door middel van risk-sharing en is dus ook nog eens hartstikke eerlijk!
Heb je nu ook wel interesse in een huishoudelijke hulp, oppashulp of klushulp? Geen probleem! Via het inlogsysteem boek je gemakkelijk één van deze diensten. Zo heb je eigenlijk alles klusjes in en rondom je huis opgelost met behulp van één handig platform. We zeiden toch al dat we happy to help zijn?

Tuinman in Zoetermeer: boek nu!

Heb je nog een vraag? Stel ‘m gerust via e-mail of stuur ons even een chatbericht!
Boek nu een tuinman in Zoetermeer!

Hlprs is actief in heel Nederland! In deze delen van Zoetermeer vind je een helper:

Zoetermeer Centrum Zoetermeer Noord Zoetermeer Zuid Zoetermeer West Zoetermeer Oost

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...