Huishoudelijke hulp gezocht?


Ben jij op zoek naar een huishoudelijke hulp die voldoet aan je wensen? Bij Hlprs vind je snel iemand die de huishoudelijke taken op zich neemt. Happy to help!

Huishoudelijke hulp vind je snel bij Hlprs

Het huishouden bijhouden naast je drukke leven is niet zo eenvoudig. Na een dag vol werk, sociale activiteiten en andere verplichtingen is poetsen niet bepaald waar je zin in hebt. Begrijpen we.
Daarom vind je via Hlprs snel een schoonmaakster. Probeer het zelf en selecteer jouw favoriete helper(s).
Je kunt gaan voor eenmalige hulp, maar ook voor structurele hulp op wekelijkse, twee wekelijkse of maandelijkse basis. Wat jij nodig hebt natuurlijk! Je kunt zelf jouw wensen en voorkeuren doorgeven tijdens de boeking.

De huishoudelijke hulpen helpen je hiermee:

De helpers kunnen jou met een hoop verschillende taken helpen. Hieronder zie je een klein overzicht van taken die vaak worden uitgevoerd door de helper:
Stoffen
Stofzuigen
Keuken en badkamer poetsen
Strijken
... en nog veel meer!
Heb je andere huishoudelijke taken? Grote kans dat de helpers jou daarbij kunnen helpen!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Huishoudelijke hulp via Hlprs
1.

Selecteer je dienst

Vul snel je postcode in, dan zie jij direct de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Kun je daarna lekker op je gemakje jouw ideale klushulp kiezen.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Kiezen maar! Bij elke helper zie je een foto, verhaaltje en motivatie. Ook zie je reviews van eerdere klanten. Maakt je keuze makkelijk!
Plan een afspraak met de helper
3.

Maak een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de huishoudelijke hulp langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Jouw voordelen


Vind snel en eenvoudig huishoudelijke hulp via Hlprs

Happy to help! Bij Hlprs vind je een huishoudelijke hulp die voldoet aan je wensen. We doen er alles aan om het jou zo makkelijk mogelijk te maken. Op het platform krijg je een aanbod aan helpers in jouw regio te zien. Hieruit kies jij jouw ideale helper! Wacht niet langer en boek nu een huishoudelijke hulp die bij jouw wensen past! Je kunt ervoor kiezen om éénmalig een hulp te boeken, maar het is ook mogelijk om structureel (dezelfde) hulp te boeken. De keuze is aan jou!

Huishoudelijke hulp boeken doe je zo:

Vul je postcode en dienst in en start je boeking. Maak de keuze op welke dag de schoonmaakster kan komen en op welk tijdstip. Zo kunnen we jou alle actieve helpers in jouw regio laten zien. Nu kun je zelf een hulp selecteren. We adviseren om meerdere huishoudelijke hulpen te selecteren, voor het geval een van de helpers toch niet beschikbaar is.
Hoe weet je wie je moet kiezen? We maken de keuze makkelijk voor je! Elke huishoudelijke hulp heeft een eigen profiel. Hierin staat een verhaaltje over de helper, de motivatie en de ervaring. Weet je nog steeds niet goed wie je wil kiezen? Kijk dan eens naar de reviews van andere klanten of naar hoe ver iemand is gescreend. Dit zie je aan het aantal badges die de huishoudelijke hulp heeft in het profiel. Het tarief is per boeking en per huishoudelijke hulp verschillend, maar wel volledig transparant tijdens de boeking!

Kies zelf je huishoudelijke hulp

We doen ons best voor jou om je te laten kiezen uit verschillende hulpen in jouw regio. Je kiest zelf de huishoudelijke hulp die het beste bij je past.
Helper gekozen? Maak dan een afspraak telefonisch of via de handige chatfunctie met de huishoudelijke hulp. Kunnen jullie ook meteen afspraken maken. Het is natuurlijk ook mogelijk om eerst even kennis te maken, voordat de huishoudelijke hulp daadwerkelijk aan de slag gaat. Je kunt tijdens de kennismaking ook alvast de werkzaamheden bespreken. Zo kan het gaan om het stofzuigen en dweilen van kamers, tot aan het zemen van de ramen. De taken bepaal jij natuurlijk zelf, maar gaat in overleg met de huishoudelijke hulp. We adviseren om tijdens de kennismaking ook altijd even een rondje te lopen samen, zo kun je precies aangeven wat je van de hulp verwacht.
De huishoudelijke hulpen werken via de Regeling dienstverlening aan huis, wit! Administratie hoef je niet te doen. En de facturatie doen wij voor je! Zo maken wij het boeken van een huishoudelijke hulp wel héél aantrekkelijk.

Boek nu een huishoudelijke hulp

Wacht niet langer en boek nu een gescreende huishoudelijke hulp in jouw regio!

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...