Hlprs Booking Service


Wij helpen je met het plaatsen van je boeking
Vind een helper - Hlprs

1. Hlprs Booking Service aanvragen

Hulp nodig bij het boeken? Vul dan het formulier in om de Hlprs Booking Service aan te vragen. Wij nemen vervolgens contact met je op. Samen zullen we dan de boeking doorlopen en de helpers selecteren waar jij interesse in hebt. Het formulier vind je op de boekingspagina.

2. Wij nemen contact met je op

Wij nemen telefonisch contact met je op om de stappen van de boeking door te nemen. Je geeft hierbij zelf aan in welke helpers je interesse hebt. Zij worden als eerst benaderd of dat zij jouw boeking willen en kunnen accepteren.
Vind een helper - Hlprs
Vind een helper - Hlprs

3. Wij houden de reacties voor je in de gaten

Zodra de boeking is geplaatst, houden wij voor je in de gaten welke helpers er op je boeking reageren. Zijn dit andere helpers dan de helpers die je geselecteerd hebt, nemen wij contact met je op. Jij hebt het voor het zeggen wie er bij jou aan de slag gaat!

4. Neem contact op met de helper

Heeft er een helper op je boeking gereageerd waar jij mee verder wil, dan heb je een bevestigde boeking! Je kan nu contact leggen met de helper om de werkzaamheden te bespreken voordat hij of zij bij je aan het werk gaat.
Vind een helper - Hlprs
Vind een helper - Hlprs

5. Pas betalen na bevestigde boeking

Bij een bevestigde boeking, dus pas wanneer je akkoord bent gegaan met een helper, ontvang je een eenmalige factuur van €29,95. Dit is het eenmalige bedrag dat wij, per plaatsen van een boeking, rekenen voor de Hlprs Booking Service.

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...