Over Hlprs


Hlprs: Happy to help!

De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Voor iedere klus in en om huis de juiste hulp. Makkelijk, snel én beter dan het zwart te regelen is. Happy to help.
Wij vinden het gaaf om met een simpele oplossing veel mensen te helpen en blij te maken. Met ons online platform voor diensten aan huis kunnen we dit bereiken.

Hulp aan huis beter geregeld

Op het Hlprs platform voor diensten aan huis vinden hulpvragers en hulpaanbieders elkaar en kunnen ze samen afspraken maken, zodat het voor beide partijen goed is geregeld. Dat vinden we belangrijk. Ruim 400.000 mensen werken er zwart en bij een groot deel gaat het om schoonmaakwerkzaamheden. Maar dan is er niets geregeld bij bijvoorbeeld schade, ziekte en er wordt geen belasting betaald. Dat kan beter én wit. In samenwerking met andere partijen bieden we diensten aan om het beter te regelen voor beide partijen.
Ambitie, plezier en helpen zijn verankerd in het DNA van Hlprs. Samen bouwen we aan ons bedrijf waar we trots op mogen zijn. Onze dienstverlening steeds beter maken. Daar streven we naar. Blije klanten en dienstverleners, daar doen we het voor, want zij geven ons de energie en het plezier om nog meer klanten en dienstverleners, nog blijer te maken.

Geschiedenis van Hlprs

We zijn klein begonnen, bij de basis. Oprichter Bas Tolenaar begon in 1999 met schoonmaken als bijbaan. Als de echte ondernemer die hij altijd is geweest, zag hij kansen om zelf schoonmaak en oppas voor particulieren te regelen. Nu, zo veel jaren later is de organisatie uitgegroeid tot de landelijke speler in dienstverlening aan huis: Hlprs.
“Als student vond ik schoonmaken bij mensen thuis een leuke bijbaan. Nu ik het zelf druk heb, vind ik het heerlijk dat ik thuiskom in een schoon huis.” - Bas Tolenaar, oprichter Hlprs.
Dagelijks brengen we, met ons team vanuit ons mooie en sfeervolle kantoor in Breda, vraag en aanbod samen op ons platform. Wij zijn ambitieus, behulpzaam en maken graag plezier. We maken mensen blij met huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp en oppas. Maar dat niet alleen, we bieden mensen de kans om te werken en anderen blij te maken. Een (bij)baan die voldoening geeft en waarin je zelf de regie hebt over wanneer, waar en tegen welk tarief je gaat werken, vind je niet zo 1, 2, 3. Bij Hlprs wel.
Huishoudelijke taken en klusjes in en om huis zijn bezigheden waar veel mensen geen tijd voor hebben of waar ze tegenop zien. Er gebeurt iets moois als die taken overgenomen worden door iemand die ze fluitend en met plezier uitvoert. Diegene kan iets bijverdienen en de ander is happy met een schoon huis, opgeknapte tuin of geklaarde klusjes. De kracht van helpen en geholpen worden, daar geloven we in.
Hlprs maakt klussen in en om huis makkelijker en zorgt dat het beter is geregeld dan via de zwarte markt. Happy to help!
Hlprs B.V.
Brouwhuisplein 1C4
4811DP Breda
KVK: 59635428
BTW: NL853581265B01

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...