Vertrouwen en veiligheid


Vertrouwen: cruciaal als je het ons vraagt. We doen er alles aan om jou onbezorgd te laten genieten van het platform Hlprs met alle uitgebreide mogelijkheden. Daar zijn twee dingen voor nodig: vertrouwen en veiligheid.

Vertrouwen

Of je nu klant of helper bent: we zijn happy met jou! We begrijpen dat je graag wil weten of dat veilig is, een online platform. Hoe zit het met je persoonlijke gegevens? Hoe weet je of je iemand die bij jou komt werken kunt vertrouwen? En de betaling, verloopt die wel safe?

Veiligheid

Op die vragen kunnen we een duidelijk antwoord geven: Hlprs is veilig op alle vlakken!
Wanneer je een boeking plaatst, kies jij zelf de helper. Wel zo fijn. Zo kun je beoordelingen bekijken die andere klanten hebben geschreven, maar ook kun je badges inzien die de helpers hebben verdiend, het uurtarief, een foto en een korte omschrijving. Zo maak je als klant altijd de juiste keuze, een keuze die het beste bij jou past.

Veilig berichten sturen

Wanneer er een match is tussen klant en helper, kan er makkelijk en veilig contact met elkaar worden opgenomen via de chat in het Hlprs account. Leer elkaar al een beetje kennen en bespreek de werkzaamheden.

ID is gecheckt

Alle helpers hebben een ID-verificatie gedaan. Zo weet je als klant zeker wie er bij jou over de vloer komt. Daarna kunnen ze zelfs nog een extra screening doen. Je ziet van tevoren al hoe ver een helper gescreend is door middel van de badges.

Alle helpers zijn gescreend

Alle helpers doorlopen een basis screening; een ID check en een vragenlijst. Optioneel kan er gekozen worden voor een extra screening, zoals een telefonisch intakegesprek met een van de medewerkers van Hlprs, een aanvullende vragenlijst of een relevante cursus. Voor ieder extra doorlopen stap, verdienen de helpers een badge. De badges zijn voor de klanten in te zien tijdens de boeking.

Veilig omgaan met jouw persoonsgegevens

Om te kunnen boeken of om in te schrijven als helper, hoef je alleen de nodige persoonsgegevens in te vullen. Hoe wij omgaan met de veiligheid van jouw persoonsgegevens, lees je in onze privacyverklaring.

Veilige betalingen

De betalingen lopen eenvoudig via de betrouwbare betalingsprovider Stichting Online Betalen. Hiermee heeft de klant de garantie dat het bedrag veilig en snel bij de juiste helper terechtkomt. En de helper? Die is verzekerd van het bedrag zodra de klant de betaling heeft voldaan. Geen gedoe met contant geld!

Regeling dienstverlening aan huis

Alle helpers werken via de Regeling dienstverlening aan huis. Bij een boeking komt er tussen klant en helper een dienstverleningsovereenkomst tot stand. Zo staat alles meteen op papier en weet je dat alles legaal is geregeld. Wel zo fijn voor zowel klant als helper!

Uitstekende klantenservice

Voor het stukje vertrouwen, vinden wij het belangrijk dat we voor je klaar staan. Voor vragen of opmerkingen, wij halen graag dat stukje onzekerheid weg. Neem gerust contact met ons op. Kortom, veiligheid voor alles. Daar kun je ons in vertrouwen. Happy to help!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...