Hiermee helpen we jou:


Kom je niet toe aan het huishouden, de tuin of die klusjes in en om huis? Of besteed je je tijd en energie liever aan andere (leukere) dingen? Begrijpen we! Of zoek je zo nu en dan een oppas voor je kinderen? Daarvoor kun je bij Hlprs terecht. De helpers, dienstverleners die werken via Hlprs, helpen je graag!
Vind een helper - Hlprs

Huishoudelijke hulp

Met een drukke agenda is het huishouden wel het laatste waar je aan wil denken, toch? Bij Hlprs boek je eenvoudig een huishoudelijke hulp, probleem opgelost! We geven je een groot aanbod aan helpers waar je zelf uit mag kiezen, omdat jij het beste weet wat je zoekt. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, geen zorgen!
Boek jij ook huishoudelijke hulp? Aanrader, al zeggen we het zelf!

Klushulp

Soms gaan er dingen kapot in huis of moeten er klusjes geklaard worden, onvermijdelijk. Kapotte lampen, een kast die in elkaar gezet moet worden, laminaat dat gelegd moet worden; de klusjesmannen die via Hlprs werken, doen dat met alle plezier voor je.
Je kunt het zo gek niet bedenken of de klusjesmannen fiksen het! Wanneer boek jij ‘m?
Vind een helper - Hlprs
Vind een helper - Hlprs

Tuinhulp

Of jouw tuin nu groot is of klein. Of heel groot, of heel klein. Wat je ook wil met je tuin, bij Hlprs vind je snel een geschikte tuinhulp. Een tuinhulp snoeit graag je heg en maait met alle plezier het gras. En zo hou jij meer tijd over om -juist- lekker in de tuin te zitten. Win-win!
Voor heel veel tuinklussen kun je terecht bij Hlprs. Lees snel verder voor meer informatie én om snel en snel en eenvoudig tuinhulp te boeken.

Oppas

Wil je zo nu en dan lekker een moment voor jezelf? Of juist op stap met vrienden of partner? Dan hebben wij iets voor je: een oppas! Zo heb jij even wat tijd voor jezelf. En je kinderen? Die vermaken zich prima bij de oppas.
Je kiest zelf een oppas uit het aanbod in jouw regio. Wel zo fijn dat je zelf bepaalt wie er op je kinderen past!
Vind een helper - Hlprs

Zo werkt het:


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Maak dan alvast even kennis via de handige chatfunctie. Kun je ook alvast even de taken of klus bespreken!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...