Hlprs: je eerste hulp bij een druk leven


Zijn die 24 uur per dag er net te weinig voor jou en is je to do list zó lang dat er niets meer bij past? Dat begrijpen we! Hlprs gunt jou die extra tijd waar je zo naar verlangt soms. Hulp in het huishouden, tuinhulp, klushulp of oppas: De ervaren helpers staan voor je klaar! Beloofd. Jij happy? Dan wij ook!
Vind een helper - Hlprs

Huishoudelijke hulp

Wat is er fijner dan thuiskomen in een fris en schoon huis? Thuiskomen in een schoon huis zónder daar iets voor te doen! De helpers zijn er om je te helpen. Doen ze graag! Niet prullen maar poetsen. Dát is nog eens fijn thuiskomen.

Vind een helper - Hlprs

Tuinhulp

Tover de tuin om tot jouw favoriete plekje! Hoef je zelf niet te doen hoor, doen de helpers voor jou. Met hun groene vingers plukken ze onkruid, zetten ze de bloemetjes buiten en snoeien ze met veel plezier de heg. In een mooie tuin gaat relaxen (en de buren jaloers maken) nóg beter.

Vind een helper - Hlprs

Klushulp

Handige Harry’s, die helpers. Met twee rechterhanden en een passie voor klussen, fiksen ze alles wat los en vast zit! Ideaal toch? Of die klus groot of klein is, maakt niet uit. De klushulp kies je lekker zelf! Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan?

Vind een helper - Hlprs

Oppas

Wil jij gezellig een avondje uit of een dagje weg? Begrijpen we. Hlprs gunt jou die vrije tijd, belangrijke afspraak of tijd voor jezelf. Je kiest zelf een oppas bij jou in de buurt. Als je dáár niet happy van wordt...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Hlprs Happiness Garantie door Gavin.


Hlprs Happiness Garantie

Wij willen blije klanten en blije dienstverleners! Daarom hebben we samen met Gavin een uniek product ontwikkeld. Zo weet je zeker dat je risico goed is geregeld en dat dienstverleners netjes betaald worden bij ziekte. Alles is op basis van risk sharing. De Hlprs Happiness Garantie is optioneel, maar we raden het je zeker aan! Bescherming tegen risico’s is wel zo handig.

Hoe werkt dat?

Iedere maand worden simpelweg de totale kosten verdeeld over alle gewerkte uren. Iedere gebruiker betaalt maximaal €0,50 per uur. Gemiddeld is je bijdrage ongeveer €0,20. In een maand zonder schades betaal je zelfs helemaal niks. Aan het eind van het jaar ontvang je het te veel betaalde bedrag terug, wat je kan besteden aan uren dienstverlening.
En omdat wij ook blij worden van blije klanten en dienstverleners, belonen wij de klanten met een 100% tevredenheidsgarantie!

Rekenvoorbeeld:

In een maand worden er 10.000 uur gewerkt met de Hlprs Happiness Garantie. De klanten betalen een voorschot van €0,50 per uur. De totale ‘pot’ is nu €5000. Uiteindelijk wordt er in deze maand aan ziekte, eigen risico aansprakelijkheidsverzekering en sleutelbescherming €2500 uitgekeerd door Gavin. De uiteindelijke kosten per uur zijn dan dus €0,25 per uur (€2500 / 10.000 uur). Het niet uitgekeerde bedrag ontvangt u aan het eind van het jaar terug die u kunt besteden aan dienstverlening via het platform.
Hlprs Happiness Garantie

Jouw voordelen


Bescherming tegen ziekte
Geen eigen risico bij de aanvullende
aansprakelijkheidsverzekering
Sleutelbescherming
100% tevredenheidsgarantie

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...