Werken via Hlprs maakt je happy, want:


Helper worden is makkelijk!


Schrijf je gratis in op het platform
1.

Schrijf je gratis in

Waarom betalen als je zelf gaat werken? Nee, dat zou gek zijn. Wees gerust, jouw inschrijving is gewoon gratis. We zijn happy met jou!
Maak je profiel compleet
2.

Maak je profiel compleet

Maak wat leuks van je profiel, want klanten zien deze als ze een helper zoeken! Een goede motivatie helpt je om eerder gekozen te worden. Kies zelf je uurtarief en je beschikbaarheid.
Aan de slag als helper
3.

Lekker aan de slag!

Werken via Hlprs, daar word je happy van! Wedden? Grote kans dat jij snel de handen uit de mouwen kan steken. En daarna word je veilig uitbetaald!

Nóg meer redenen om helper te worden


Schoonmaakwerk in Breda: dat vind je via Hlprs

Ben jij dringend op zoek naar schoonmaakwerk in de regio Breda? Werk waarbij je de mensen helpt en je eigen werktijden kiest? En wil je zelf bepalen hoeveel je per uur wilt gaan verdienen. Dan is werken als huishoudelijke hulp in Breda via Hlprs het ideale werk voor jou! Elke dag worden er nieuwe vacatures toegevoegd op de website. Spreekt dit je aan, schrijf je dan z.s.m. in voor huishoudelijk werk in Breda!

Hoe werkt Hlprs?

Jezelf inschrijven op Hlprs.nl is geheel vrijblijvend en je bent nergens aan verbonden. Het uurtarief bepaal je zelf eveneens als de dagen waarop je werkt. Je bepaalt je eigen werktijden en uurtarief, wij zullen je natuurlijk adviseren met het bepalen van je uurtarief. Dit doen wij d.m.v. het kijken naar jou leeftijd en relevante werkervaring die eerder is opgedaan. Het moment waarop jouw inschrijving ontvangen is, is het voor klanten mogelijk om jouw te boeken en van jouw diensten gebruik te maken. Elke dag worden er weer nieuwe vacatures toegevoegd op de website.
Hoe krijg je het voor elkaar dat klanten jóu kiezen als hun hulp? Maak je profiel helemaal compleet en volg de cursus voor huishoudelijke hulp. Een andere optie is om de aanvullende screening te doorlopen, zorg er in ieder geval altijd voor dat je agenda up to date is.Dit zijn de voordelen van werken via Hlprs
Leuk, afwisselend én zinvol werk
Bepaal je eigen uurtarief
Veilige uitbetaling
Flexibel werken: perfect te combineren met ander werk/gezin
Direct aan de slag
Je werkt wit, volgens de Regeling dienstverlening aan huis
Geen inschrijving bij de KvK nodig, want je bent geen ZZP’er

Waarom Hlprs?

Wij als team Hlprs vinden het natuurlijk belangrijk dat alles goed beklonken voor de klanten en voor de helpers. Dat is de hoofdreden dat je wit werkt, volgens de Regeling dienstverlening aan huis Daardoor heb jij recht op een eerlijk salaris, kun je altijd beroep op de aanvullende verzekering bij ongeval/schade gedurende het werken en krijg je uiteraard doorbetaald bij ziekte. Een veilige uitbetaling van je salaris spreekt voor zich en dit gebeurd via een betrouwbare betalingsprovider.
Je kan daarnaast kiezen voor de Hlprs Happiness Garantie Hiermee regel je alles nog beter. Tegen een kleine bedrage puur dat je werkt heb je de volgende voordelen: je bent verzekerd van 100% tevredenheid, verzekerd van 100% uitbetaling, krijg je 100% doorbetaald bij ziekte. Dat is in plaats van 70% van het minimumloon. Dit werkt op basis van risk-sharing, dat is eerlijker dan verzekeren.

Werken in je eigen regio

Als de boeking met de klant is geconfirmeerd, kan je meteen contact opnemen met de klant. Dit kan je doen door een chat te starten op de website. Zo heb je de mogelijkheid om alvast kennis te maken en de klussen/schoonmaakwerk alvast te bespreken.

Wat ga je doen als huishoudelijke hulp?

Je zal komen te werken als huishoudelijke hulp in regio Breda en je werkt voor particulieren. De werkzaamheden zullen verschillend zijn aangezien de wens van de klant altijd anders is, dat maakt het werk leuk en uitdagend. Hier een inschatting van werkzaamheden die aan bod zouden kunnen komen:
Wassen
Keuken schoonmaken
Ramen zemen
Stoffen & stofzuigen

Schoonmaakwerk via Hlprs in Breda, word jij ook helper?

Ben jij er helemaal klaar voor om mensen te gaan helpen? En staat huishoudelijk werk echt op jouw lijf geschreven? Meld je dan nu aan als helper via Hlprs.nl en bekijk welke vacature echt iets voor jou is. schoonmaakwerk is er genoeg in Breda!

Hlprs is heel Nederland actief, ook in jouw regio!

Maak mensen happy, word helper!