Tuin winterklaar maken


Is jouw tuin toe aan wat extra aandacht? Boek dan gewoon een tuinier bij Hlprs! Die knapt jouw tuin weer helemaal op. Maak je maar geen zorgen over je tuin, daar zorgen wij wel voor.

Tuin winterklaar maken

De prijs van een tuinman begint al bijna €19,75. De Bij Hlprs vind je die snel! De helpers bepalen zelf hun uurtarief, waardoor jij ook kunt kiezen hoeveel je wil betalen. Via ons online platform heb jij zo een tuinhulp gevonden die jouw tuin weer helemaal laat stralen, zomer of winter. Maak je maar geen zorgen over dat gras dat bijna tot over de schutting komt, of die verwilderde planten die hoognodig water nodig hebben. Je kunt een helper boeken voor huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je alle diensten boeken? Dat kan ook!
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Dit zijn de tuinwerkzaamheden van de helpers

De helpers werken via de Regeling dienstverlening aan huis. De tuinieren werken volledig wit, zoals het hoort. Dit heeft alleen maar voordelen voor jou en de helper. Geen gedoe met contant geld en administratie. En de facturatie? Die regelen wij voor jou!

De tuinhulpen helpen je graag met allerlei tuinklussen in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van tuinwerkzaamheden die vaak voorkomen:
Planten
Snoeiwerk
Grasmaaien
Onkruid wieden/verwijderen
… en veel meer!
Bekijk snel de tuinmannen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Tuin winterklaar maken

Je tuin winterklaar maken gaat eenvoudig en snel via Hlprs! Op ons online platform vind jij tuinhulp in jouw regio die je tuin helemaal klaarmaakt voor de winter. Laat die kou en sneeuw maar komen, jouw tuin is er klaar voor.

Tuin winterklaar laten maken via Hlprs

Bij Hlprs boek je in een paar simpele stappen een helper (dienstverlener) voor een dienst naar keuze, ook tuinhulp. Het leuke van Hlprs is dat jij zelf je helper kiest. Als je een account hebt aangemaakt en een boeking plaatst, zie je een handig overzicht van alle tuinhulpen bij jou in de buurt. Hoe kies je dan wie bij jou komt werken? Eitje: bekijk het profiel van de helpers. Daarin staat informatie over de ervaring en motivatie van de helper. Iedere helper kiest bovendien zelf z’n uurtarief. Fijn voor jou, want doordat jij je helper zelf uitkiest, kies je ook het uurtarief dat je wil betalen.
De helpers steken graag de handen uit de mouwen om jouw tuin winterklaar te maken. Ze snoeien, maaien het gras, ruimen de tuin op en verwijderen oude planten. Heb je andere tuinklussen? De tuinhulpen die werken via Hlprs helpen je graag, wat je ook wil met je tuin.

Wat doet een tuinman via Hlprs?

Iedere tuin is anders en ieder seizoen vraagt weer om andere tuinwerkzaamheden. Gelukkig zijn onze tuinmannen breed inzetbaar. Onderstaande tuinklussen doen ze vaak:
Tuin winter-en zomerklaar maken
Tuinonderhoud
Tuin opruimen: bladeren harken en de tuin netjes maken
Tegels plaatsen in de tuin
Andere tuinklus? Zet hem in je boeking en kies de helper waarvan je denkt dat hij de klus het best kan uitvoeren.

Waarom Hlprs?

Alles is goed geregeld via Hlprs. Happy to help, dat is ons motto. Die komt overal terug. Wij willen gewoon het beste voor jou en de helper. Daarom zorgen we ervoor dat alles goed is geregeld, ook dekking tegen risico’s. Met de Hlprs Happiness Garantie dek je jezelf in op basis van het risk-sharing model. Optioneel, maar zeker een aanrader!
De goedkope tuinmannen via Hlprs werken volledig in het wit, volgens de Regeling dienstverlening aan huis.. De helper is niet in loondienst bij Hlprs. Dat biedt voordelen voor jou, want jij hoeft je niet druk te maken om administratie. En de facturatie? Die doen wij voor je! Iedere maand ontvang je van ons een factuur, die je veilig kunt voldoen aan een betalingsprovider.

Tuin winterklaar laten maken doe je via Hlprs

We kijken uit naar je boeking, de winter komt sneller dan je denkt. Welke helper kies jij voor jouw tuin? Bekijk snel het aanbod in jouw regio!

Hlprs is actief in heel Nederland!

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...