Tuinier


Is jouw tuin toe aan wat extra aandacht? Boek dan gewoon een tuinier bij Hlprs! Die knapt jouw tuin weer helemaal op. Maak je maar geen zorgen over je tuin, daar zorgen wij wel voor.

Tuinier aanvragen via Hlprs

Zoek je een tuinier? Die heb je zo gevonden via het platform Hlprs. De dienstverleners die via Hlprs werken, zijn de helpers. Je kunt een helper boeken voor huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je alle diensten boeken? Dat kan ook!
Kies je dienst, kies je helper en maak een afspraak. Zo makkelijk kan het zijn! Een keer in de maand ontvang je van ons de factuur. Zodra je het bedrag naar de betalingsprovider hebt overgemaakt, krijgt de helper al uitbetaald. Zo weet je zeker dat de tuinier snel z’n geld ontvangt als je betaald hebt.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Dit zijn de tuinwerkzaamheden van de helpers

De helpers werken via de Regeling dienstverlening aan huis. De tuinieren werken volledig wit, zoals het hoort. Dit heeft alleen maar voordelen voor jou en de helper. Geen gedoe met contant geld en administratie. En de facturatie? Die regelen wij voor jou!

De tuinhulpen helpen je graag met allerlei tuinklussen in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van tuinwerkzaamheden die vaak voorkomen:
Planten
Snoeiwerk
Grasmaaien
Onkruid wieden/verwijderen
… en veel meer!
Bekijk snel de tuinmannen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Hlprs: hét platform om snel een tuinier te vinden

Heb je een tuinier nodig? Via Hlprs vind je snel en eenvoudig een gescreende tuinhulp. Heerlijk toch, als je niet meer zelf heel die vloer hoeft te dweilen en de badkamer hoeft schoon te maken. Wat je allemaal wel niet kan doen met die extra tijd joh!

Hlprs: happy to help!

Ja, wij zijn blij dat we jou kunnen helpen. Daarom doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat jij snel een geschikte helper vind die jouw tuin opknapt en bijhoudt. Hoe doen we dat? Op het online platform Hlprs zie je alle helpers bij jou in de buurt. Jij mag zelf de helper selecteren die het best past bij je wensen en behoeftes. Jouw boeking, jouw feestje.
Het werkt simpel: plaats een boeking, vul je gegevens en voorkeuren in en kijk welke helpers beschikbaar zijn in jouw omgeving. Helper gevonden? Maak dan een afspraak voor een kennismaking. Je kunt natuurlijk ook eerst contact opnemen met de helper via de chat of telefonisch. De betaling gaat vloeiend. Kies uit overboeken via IDEAL of een automatische incasso. De betalingsprovider zorgt ervoor dat jouw helper netjes en veilig wordt uitbetaald. Jij blij, helper blij!

Wat doet een tuinier bij jou in de tuin?

De tuinhulpen verrichten allerlei tuinklussen. Naast de standaard klussen zoals grasmaaien, onkruid verwijderen en snoeien, kun je ook een helper voor de volgende klussen boeken:
Tuin winter-en zomerklaar maken
Tuinonderhoud
Tuin opruimen: bladeren harken en de tuin netjes maken
Tegels plaatsen in de tuin
Wij willen gewoon dat jij snel de juiste hulp vindt. Daarom heb jij bij ons de touwtjes in handen. Je mag zelf je helper kiezen. Jij weet immers het best wat je wil en waar je een goed gevoel van krijgt. Je ziet de helpers bij jou in de buurt die beschikbaar zijn op de door jouw aangegeven dag en tijd.

Tuinier: boek hem (of haar!) vandaag nog via Hlprs

Laat die tuin maar over aan een helper via Hlprs. En als je dat dan toch doet, dan maar nu meteen toch?

Tuinier: boek hem (of haar!) vandaag nog via Hlprs

Laat die tuin maar over aan een helper via Hlprs. En als je dat dan toch doet, dan maar nu meteen toch?

Hlprs is actief in heel Nederland!

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...