Boek nu een klusjesman in Haarlem


Klussen te doen in en om huis? Bij Hlprs vind je snel een klusjesman in omgeving Haarlem die al jouw klussen zo geklaard heeft! Handig bij gebrek aan tijd of zin. Of bij twee linkerhanden.

Klusjesman in Haarlem via Hlprs

Hoe werkt Hlprs? Heel simpel! Vul je postcode in, kies je dienst en kies je favoriete klusjesman in jouw regio.
Via Hlprs vind je snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die via Hlprs werken) die voldoet aan jouw wensen. Het leuke aan Hlprs is dat je zélf je helper mag kiezen. Wel zo fijn als je zelf kiest wie er bij jou over de vloer komt toch? Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de helpers die in jouw regio actief zijn. Daar selecteer je jouw favoriete helpers.
Elke helper heeft een profiel, waarop informatie over de helper en zijn of haar ervaring staat. Alle helpers doen eerst een ID-verificatie. Als ze nog een aanvullende screening gedaan hebben, zie je dat in het profiel. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert. Ook kun je de beoordelingen van andere klanten over de klusjesman bekijken. Handig!
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Welke klussen doet een klusjesman via Hlprs?

De klusjesmannen helpen je graag met allerlei klussen. Hieronder zie je een klein overzicht van klussen die vaak voorkomen:
Meubels in elkaar zetten
Allerlei kleine klusjes: lampen vervangen, gordijnen ophangen
Schilderwerk
Laminaat leggen
… en veel meer!
Bekijk snel de klusjesmannen in jouw regio en kies je favoriete helper!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Klusjesman Haarlem

Kun jij wel wat extra hulp gebruiken bij het klussen? Dan ben je bij Hlprs aan het juiste adres. Binnen no-time gaat er een gescreende klusjesman uit Haarlem bij jou aan de slag. Stop met ploeteren en laat het klussen over aan iemand die er echt verstand van heeft!
Het is wel zo makkelijk als de klusser op een gunstig moment langs komt, dat snappen we. Daarom selecteer je op het platform vooraf een dag en tijdstip. Hierna zie je in een duidelijk overzicht alle actieve klussers bij jou in de buurt. Kies hieruit een klushulp die voldoet aan jouw wensen. Om de keuze voor de juiste helper zo makkelijk mogelijk te maken, helpen we je een handje. Zo vragen we al onze klanten om een beoordeling te schrijven wanneer de helper aan de slag is geweest. Zo krijg je een goed beeld wat je kunt verwachten.

100% tevredenheid

100% tevredenheid, dat garanderen wij onze klanten met de Hlprs Happiness Garantie. Hiermee verzekeren we je ervan dat alles goed is geregeld. Niet alleen voor jou, ook voor de helper. Wel zo fijn natuurlijk! We werken op basis van risk-sharing, eerlijker dan verzekeren dus!
Regeling dienstverlening aan huis is de naam van de regeling waaronder alle helpers werkzaam zijn. Hierdoor gaan zij bij jou volledig legaal aan de slag. Hlprs neemt de administratie voor je uit handen. Zo verzorgen wij bijvoorbeeld de facturatie. Jij hoeft alleen nog maar de betaling te voldoen. Dit kan achteraf. Boek het bedrag over via iDEAL of maak gebruik van een automatische incasso.

Taken van de helper

Met klusjes in en rond het huis weten de klusjesmannen uit Haarlem wel raad. Na de boeking kun je direct contact opnemen met hem of haar. Je kunt hiervoor de handige chatfunctie op het platform gebruiken. Neem samen de klus al een keer door. Laat het aan de helper weten of er ergens rekening mee gehouden moet worden. Maak ook afspraken over het gereedschap. Jij bent hier in principe verantwoordelijk voor. Heb je het niet in huis? Geen zorgen! Vraag het aan de helper. Vaak voorkomende klusjes:
Timmer werkzaamheden
Laminaat leggen
Plaatsen van kranen, sloten en deuren
Meubels monteren
De klushulpen bepalen hun eigen uurtarief. Dit doen zij op basis van de eigen relevante werkervaring en het aanbod van klussers in de omgeving.
Tevreden over het resultaat van de klusser? Wil je hem of haar in de toekomst nog een keer boeken? Dat kan eenvoudig door de helper op het platform te markeren als favoriet!
Vragen over boekingsproces? Neem contact op met de klantenservice. Dit kan snel en eenvoudig door het sturen van een mail of chat met een van onze medewerkers.
Hulp nodig bij het klussen? Boek een klusjesman in Haarlem!

Hlprs is actief in heel Nederland! In deze delen van Haarlem vind je een helper:

Haarlem Centrum Haarlem Noord Haarlem Zuid Haarlem West Haarlem Oost

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...