Boek nu een klusjesman in Middelburg


Klusjes te doen in huis? Bij Hlprs vind je snel een gescreende klushulp in jouw regio die al jouw klussen zo geklaard heeft! Handig bij gebrek aan tijd of zin. Of bij twee linkerhanden.

Klusjesman in Middelburg via Hlprs

Hoe werkt Hlprs? Heel simpel! Vul je postcode in, kies je dienst en kies je favoriete klusjesman in jouw regio.
Via Hlprs vind je snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die via Hlprs werken) die voldoet aan jouw wensen. Het leuke aan Hlprs is dat je zélf je helper mag kiezen. Wel zo fijn als je zelf kiest wie er bij jou over de vloer komt toch? Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de helpers die in jouw regio actief zijn. Daar selecteer je jouw favoriete helpers.
Elke helper heeft een profiel, waarop informatie over de helper en zijn of haar ervaring staat. Alle helpers doen eerst een ID-verificatie. Als ze nog een aanvullende screening gedaan hebben, zie je dat in het profiel. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert. Ook kun je de beoordelingen van andere klanten over de klusjesman bekijken. Handig!
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Welke klussen doet een klusjesman via Hlprs?

De klusjesmannen helpen je graag met allerlei klussen. Hieronder zie je een klein overzicht van klussen die vaak voorkomen:
Meubels in elkaar zetten
Allerlei kleine klusjes: lampen vervangen, gordijnen ophangen
Schilderwerk
Laminaat leggen
… en veel meer!
Bekijk snel de klusjesmannen in jouw regio en kies je favoriete helper!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Vind snel een klusjesman in Middelburg

Klusjesman nodig in Middelburg? Zoek niet langer! Bij ons online platform ben je aan het juiste adres. Laat het klussen over aan een echte vakman.
Via het onlineplatform van Hlprs zie je in een duidelijk overzicht alle klussers bij jou in de buurt. Door vooraf een dag en tijdstip te selecteren, weet je zeker dat de klusser op een voor jou gelegen moment komt. Wel zo fijn! Bij Hlprs ligt de regie volledig in jouw handen, je kiest helemaal zelf welke klusser er bij jou aan de slag gaat! Waarom we deze keuze bij jou leggen? Jij weet zelf natuurlijk het beste aan welke eisen een goede klusser moet voldoen! Om deze keuze voor jou zo makkelijk mogelijk te maken, helpen we je een eind op weg. Zo kun je per helper het profiel inzien, met eerdere ontvangen beoordelingen bijvoorbeeld. Makkelijk toch!

Dit doen de klusjesmannen via Hlprs

De klusjesmannen die werken via Hlprs voeren tal van klussen uit. Wanneer de helper naar keuze jouw boeking heeft geaccepteerd, kun je met hem of haar de werkzaamheden doornemen. Vaak uitgevoerde klussen zijn:
Meubels in elkaar zetten
Schilderijen & lijsten ophangen
Plaatsen sloten, deuren en kranen
Laminaat leggen
Alle klusjesmannen bepalen hun eigen tarief. Dit doen ze op basis van hun eigen ervaring en het aanbod van klussers in de regio. Het uurtarief per helper is van tevoren in te zien, zo kom je nooit voor een verrassing te staan.

Waarom Hlprs?

Alle dienstverleners die werken via Hlprs vallen onder de Regeling dienstverlening aan huis. Hierdoor werken zij volledig in het wit. Je hoeft je niet bezig te houden met administratie. En de facturatie? Die doen wij voor jou! Maak na de klus het factuurbedrag over via een veilige iDEAL-betaling of automatische incasso. Dat is het enige wat je hoeft te doen, makkelijk hè? Via Hlprs kun je optioneel kiezen voor de de Hlprs Happiness Garantie. Van deze garantie wordt iedereen blij! Hiermee weet je zeker dat alles goed is geregeld voor jou en voor de helper. Dit alles werkt op basis van risk-sharing, eerlijker dan verzekeren dus! Is de klusser goed bevallen? Boek 'm dan eenvoudig opnieuw via de favorieten-functie! Hiermee staat in een handomdraai je favoriete dienstverlener weer bij jou op de stoep.

Boek nu een klusjesman in Middelburg!

Hulp nodig bij het klussen? Boek een klusjesman in Middelburg!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind snel een helper in Middelburg!

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...