Boek nu een tuinman in Delft


Zoek jij een tuinman? Die vind je razendsnel via Hlprs. Slim idee, want het bespaart jou een hoop tijd en energie. Happy to help!

Een tuinman in Delft via Hlprs, zo gevonden!

Een tuinman zorgt goed voor jouw tuin, in alle seizoenen. Wanneer en hoe vaak je wil. Bespaar jezelf de tijd en moeite én bied een tuinman de mogelijkheid om lekker aan de slag te gaan.
Het werkt simpel: in een handig overzicht zie je alle actieve tuinmannen. Hieruit kies je zelf een helper (zo noemen we de dienstverleners die via Hlprs werken) die bij jou aan de slag gaat.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Hlprs werkt simpel

Om je keuze makkelijker voor een helper makkelijker te maken, kun je beoordelingen over de helpers lezen van eerdere klanten. Of kijk hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie, waarna ze ook nog een aanvullende screening kunnen doen. In het profiel van de helper ontdek je de ervaring van de helper. Leuk hoor, zelf je helper kiezen. Probeer maar eens!

Deze tuinwerkzaamheden verricht een tuinman via Hlprs

Een tuinman verricht allerlei tuinwerkzaamheden. Hieronder zie je de tuinklussen die vaak voorkomen. Andere tuinklus? Grote kans dat je daarvoor ook een helper vindt!
Grasmaaien
Tuin zomer- of winterklaar maken
Snoeien
Onkruid verwijderen
… en veel meer!
Bekijk snel de tuinmannen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Via Hlprs boek je snel een geschikte tuinman in Delft

Wil je een tuinman in Delft inhuren die je tuin op orde komt maken? Met de hulp van Hlprs vind jij gemakkelijk en snel hulp om je tuin weer netjes te krijgen. Zo kan jij relaxen (of natuurlijk andere dingen doen) terwijl de tuinhulp aan de slag gaat in de tuin. Wij hebben verschillende helpers in jouw omgeving beschikbaar en je bepaalt helemaal zelf wie er aan de slag gaat.

Hlprs: slimme keuze voor jou

Met behulp van Hlprs kom je in contact met een ervaren tuinhulp uit jouw omgeving. Je kan zelf kiezen met welke helper je contact op wilt nemen voor de klus. Om de keuze zo gemakkelijk mogelijk te maken voor jou, verzamelen we zo veel mogelijk informatie over de dienstverlener, zoals de beoordelingen van andere klanten. Of check de badges in het profiel van de helper. Daaraan zie je hoe ver de helper gescreend is.
Omdat alle helpers werken via de Regeling dienstverlening aan huis, werken zij wit, zonder dat jij vastzit aan administratieve rompslomp. Hlprs regelt namelijk de facturatie. Het enige wat je hoeft te doen is het factuurbedrag overmaken via een veilige iDeal-betaling of automatische incasso (in dit geval hoef je dus eigenlijk niets te doen). Gemakkelijk én veilig dus!
Daarnaast heb je de keuze om gebruik te maken van de Hlprs Happiness Garantie. Hiermee weet je zeker dat alles goed geregeld is voor zowel jou als de dienstverlener! Het werkt op basis van risk-sharing. Heb je geen gebruik hoeven maken van de Hlprs Happiness Garantie, dan krijg je een deel terug in de vorm van een giftcard.

Dit doet een tuinhulp voor jou

De dienstverleners kunnen jou natuurlijk met allerlei klusjes in de tuin helpen. Of die tuin van jou nu groot, middel, klein of heel klein is; iedere tuin is welkom, daarin maken wij geen onderscheid! Hierbij kan je onder andere denken aan:
Bomen, struiken en planten snoeien
Schoffelen
Onkruid wieden
Schuttingen plaatsen
... en nog veel meer!
Is het werk van en het contact met de tuinman nu goed bevallen en wil je hem daarom vaker inhuren? Markeer de persoon dan als favoriet. Hiermee heb je binnen no-time weer een nieuwe afspraak gemaakt met die vertrouwde tuinhulp!

Boek hier direct een tuinman in Delft

Heb je vragen? Vind snel het antwoord via Help Center.
Wachten hoeft niet bij Hlprs hoor, kies snel je favoriete tuinman in Delft!

Hlprs is actief in heel Nederland! In deze delen van Delft vind je een helper:

Delft Centrum Delft Noord Delft Zuid Delft West Delft Oost

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...