Huishoudelijke hulp Almere


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Almere bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaaktaken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Almere

Kun je wel wat extra hulp in het huishouden gebruiken? Of besteed je het liever helemaal uit? Hlprs biedt oplossing! Via ons online platform kom je razendsnel in contact met een gescreende huishoudelijke hulp. In één duidelijk overzicht zie je alle actieve schoonmaakster in de regio Almere. Hieruit kies je helemaal zelf een geschikte werkster, want wie weet er beter aan welke eisen hij of zij moet voldoen dan jijzelf? Niemand natuurlijk!
Je boekt een huishoudelijke hulp op een door jou geselecteerde datum en tijd. Zo weet je zeker dat de helper komt poesten op een moment dat het voor jou goed uitkomt. Om de keuze voor een juiste helper zo eenvoudig mogelijk te maken, helpen we je hier graag een handje bij. Dit doen we onder andere door het gebruik van verschillende badges. Op het platform zie je over welke badges een helper beschikt. Deze kan hij of zij verdienen door het volgen van een cursus of het doorlopen van een aanvullende screening. Daarnaast vragen we onze klanten om een beoordeling te geven over de helper, nadat deze aan de slag is geweest. De beoordelingen lees je terug op het platform.

Taken van de werkster

Ieder huishouden is anders, maar maak je geen zorgen: de helpers weten overal raad mee! Zo nemen ze graag de basistaken onder handen zoals stoffen en stofzuigen. Natuurlijk kun je altijd vragen of ze willen helpen bij andere zaken zoals het opmaken van bedden of het wassen van ramen. Veel voorkomende taken van de helpers zijn:
Dweilen van vloeren
Reinigen van badkamers
Afstoffen van meubilair
Stofzuigen van kamers
Heb je een schoonmaakster in Almere geboekt? Neem gelijk contact op met hem of haar via de handige chatfunctie op het platform. Dé ideale manier om alle schoonmaakklusjes al eens goed door te spreken. Daarnaast heb je zo ook de mogelijkheid om elkaar al een beetje te leren kennen.

Iedereen happy!

Iedereen happy! Dit garanderen we met onze 100% tevredenheidsgarantie: de Hlprs Happiness Garantie. Hier kun je optioneel gebruik van maken, maar wij raden het zeker aan! Met deze garantie weet je namelijk zeker dat alles goed is geregeld, voor jou én voor de helper. We werken hiermee op basis van risk-sharing, eerlijker dan verzekeren dus!
Alle helpers werken volledig in het ‘wit’. Dit komt doordat zij vallen onder de Regeling dienstverlening aan huis. Denk je nu aan stapels administratie? Geen paniek, dit neemt Hlprs voor je uit handen. Zo zorgen wij bijvoorbeeld voor de facturatie. Het enige wat jij nog hoeft te doen is achteraf betalen. Dit kan via iDEAL of een automatische incasso.
Vragen over het boekingsproces of kunnen we je ergens anders mee helpen? Bekijk het Help Center eens voor antwoorden op veelgestelde vragen!
Besteed je vrije tijd aan leuke dingen! Boek een huishoudelijke hulp in Almere!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind direct een helper in Almere!

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...