Huishoudelijke hulp Amstelveen


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Amstelveen bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaaktaken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Amstelveen

Kun je wel wat extra hulp gebruiken in het huishouden? Dan ben je bij Hlprs aan het juiste adres. Via ons online platform kom je razendsnel in contact met een gescreende huishoudelijke hulp bij jou in de omgeving. Besteed je kostbare vrije tijd aan leuke dingen in plaats van aan het huishouden.
Geef op het platform vooraf je voorkeur aan voor een dag en tijdstip. Zo weet je zeker dat de werkster op een voor jou gunstig moment komt. Wel zo fijn wanneer je iemand in je eigen huis binnen laat. Vervolgens zie je in een duidelijk overzicht alle actieve helpers bij jou in de buurt. Uit dit overzicht kies je zelf een schoonmaakster die voldoet aan jouw wensen. We proberen je zo goed mogelijk te helpen bij het maken van deze keuze. Zo maken we gebruik van badges en beoordelingen. Op het platform zie je per helper over welke badges hij of zij beschikt. Na het doorlopen van een aanvullende screening of het volgen van een relevante cursus, verdienen helpers een badge. Daarnaast lees je ook beoordelingen. Deze zijn geschreven door andere klanten waar de werkster heeft gewerkt. Krijg zo een goed beeld wat je van de helper kunt verwachten.

Wat neemt de helper onder handen?

De huishoudelijke hulpen uit Amstelveen nemen allerlei taken in het huishouden onder handen. De standaardtaken bestaan uit zaken zoals stoffen en dweilen. Naast deze taken kun je ook altijd vragen of ze een handje helpen met andere zaken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het wassen van ramen, opmaken van bedden en strijken van wasgoed. Vaak voorkomende klusjes:
Dweilen
Stoffen
Stofzuigen
Ramen wassen
Na het boeken van een helper, kun je direct contact opnemen met hem of haar. We raden aan om hier de chatfunctie op het platform voor te gebruiken. Naast dat het een leuke manier is om al een keer kennis te maken, kun je zo ook het een en ander doorspreken. Neem samen al een keer door wat er in het huishouden gedaan moet worden. Zijn er bijvoorbeeld bijzonderheden waar de werkster rekening mee moet houden?

Hlprs Happiness Garantie

Van de Hlprs Happiness Garantie wordt iedereen happy! Hiermee verzekeren we je ervan dat alles goed is geregeld. Niet alleen voor jou, maar ook voor de schoonmaakster! Wel zo fijn! Deze garantie werkt op basis van risk-sharing, eerlijker dan verzekeren!
Doordat de poetsvrouwen werkzaam zijn via de Regeling dienstverlening aan huis, werken zij volledig legaal. Geen zorgen, de administratie wordt voor je geregeld. Zo regelt Hlprs bijvoorbeeld de facturatie. Het enige wat jij nog hoeft te doen is de betaling. Dit kan achteraf. Boek het bedrag over via iDEAL of maak gebruik van een automatische incasso.
Hulp nodig bij het boeken? Of andere vragen? Bekijk eens ons Help Center!
Hulp nodig bij het huishouden? Boek een huishoudelijke hulp in Amstelveen!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind direct een helper in Amstelveen!

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...