Huishoudelijke hulp Arnhem


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Arnhem bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaaktaken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in Arnhem en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Arnhem, boek jij ook?

Ben je het beu om je kostbare vrije uren te besteden aan het huishouden? Dan ben je bij Hlprs aan het juiste adres. Wij zorgen er voor dat je je vrije tijd weer kan besteden aan andere -leuke- dingen. Via ons online platform kom je razendsnel in contact met een gescreende huishoudelijke hulp in de omgeving van Arnhem.
Om zeker te weten dat de helper langs komt op een moment dat het voor jou goed uitkomt, selecteer je vooraf eerst een dag en tijdstip op het platform. Vervolgens zie je in één duidelijk overzicht alle actieve schoonmaaksters bij jou in de buurt. Hieruit maak je zelf een keuze. Wel zo fijn om de regie in eigen handen te houden wanneer je iemand in je huis laat! Om er voor te zorgen dat jij de juist keuze maakt helpen we je een handje. Zo zie je in één oogopslag over welke badges een helper beschikt. Deze badges zijn door de helpers te verdienen met het doorlopen van een aanvullende screening of het volgen van een relevante cursus. Ook vragen we klanten om een beoordeling te schrijven wanneer de werkster aan het werk is geweest. Deze beoordelingen zijn voor jou in te zien. Zo weet jij precies wat je van de helper kunt verwachten.

Helper in het ‘wit’

Alle helpers vallen onder de Regeling dienstverlening aan huis, hierdoor werken zij volledig in het ‘wit’. Maak je geen zorgen om de administratie, die wordt voor je uit handen genomen! Zo verzorgt Hlprs bijvoorbeeld de facturatie. Het enige waar je naar om hoeft te kijken is de betaling en dit is zó gedaan! Boek het bedrag eenvoudig over via iDEAL of maak gebruik van een automatische incasso.
Met de Hlprs Happiness Garantie garanderen we 100% tevredenheid! Hoe we dit doen? Je bent hiermee verzekerd dat alles goed is geregeld, voor jou én voor de helper. Denk aan doorbetaling bij ziekte bijvoorbeeld. Van deze garantie kun je optioneel gebruik maken, maar wij raden het zeker aan. We werken hierbij op basis van risk-sharing, eerlijker dan verzekeren dus!

Wat doet de schoonmaakster

Nadat je een huishoudelijke hulp in Arnhem hebt geboekt, kun je eenvoudig contact opnemen met hem of haar via de handige chatfunctie. Handig om met de helper door te spreken wat er allemaal onder handen genomen moet worden. Naast standaardtaken als afstoffen en stofzuigen, helpen de werksters ook graag met het opmaken van bedden, strijken of andere bijzondere taken. Vaak voorkomende taken van de helpers zijn:
Dweilen van vloeren
Reinigen van badkamer en toilet
Afstoffen van meubels
Stofzuigen van kamers
Naast het doorspreken van de huishoudelijke taken is de chatfunctie ook een ideale manier om elkaar alvast een beetje te leren kennen.

Huishoudelijke hulp in Arnhem: boek direct!

Vragen over het boekingssysteem? Of kunnen we je ergens anders mee helpen? Onze medewerkers staan voor je klaar, neem contact met ons op.
Bespaar je vrije tijd! Boek een huishoudelijke hulp in Arnhem!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind direct een helper in Arnhem

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...