Huishoudelijke hulp Barendrecht


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Barendrecht

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaaktaken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Barendrecht

Op zoek naar een huishoudelijke hulp in Barendrecht? Welkom bij Hlprs! Bespaar jezelf die tijd en energie en kom altijd thuis in een schoon huis! Hlprs is hét platform om een gescreende huishoudelijke hulp te vinden. De hulpen die via Hlprs werken, zijn de helpers. Zij staan te popelen om jouw huis van boven tot onder te poetsen. Hoe werkt het? Lees snel verder!

Kies zelf de helper!

Bij ons mag je dus helemaal zelf kiezen welke huishoudelijke hulp bij jou komt poetsen. Deze keuze maken we zo makkelijk mogelijk voor je, zo kun je reviews lezen en badges bekijken. De verschillende badges kunnen door de schoonmaaksters verdiend worden bij het behalen van een cursus of het doorlopen van een aanvullende screening bijvoorbeeld. We adviseren altijd meerdere helpers te selecteren die jou wel aanspreken, voor het geval een van hen de klus moet weigeren.
Nadat je een hulp hebt geboekt, kun je contact opnemen met hem of haar via de chatfunctie op het platform. Dit is een handige manier om de werkzaamheden alvast te bespreken en elkaar al een beetje te leren kennen.

Welke schoonmaak taken verrichten de helpers in Barendrecht?

De huishoudelijke hulpen die werken via Hlprs verrichten tal van werkzaamheden, maar jij bepaalt natuurlijk wat er gedaan moet worden. Loop bijvoorbeeld samen een rondje door het huis wanneer de helper voor het eerst komt kennismaken, dan is het duidelijk wat de verwachtingen zijn! Veel voorkomende taken:
Dweilen
Stoffen
Wassen
Ramen zemen
De helpers bepalen zelf hun uurtarief. Natuurlijk geven wij ze wel richtlijnen, dit op basis van eerdere werkervaring en hun leeftijd.

De Hlprs Happiness Garantie

De schoonmaaksters via Hlprs werken sowieso volledig wit. Daarnaast nemen wij de administratie en facturatie voor je uit handen.
Wanneer je een hulp boekt, kun je optioneel kiezen voor de Hlprs Happiness Garantie. Zeker een aanrader, want zo weet je dat alles goed geregeld is voor jou én de helper. Wij houden van tevreden klanten en hiermee ben je daar zeker van gegarandeerd. De Hlprs Happiness garantie is op basis van risk-sharing.

Welke huishoudelijke hulp in Barendrecht boek jij?

Neem gerust contact met ons op als je nog vragen hebt.
Zie jij het ook wel zitten om het schoonmaken aan iemand anders over te laten? Wacht dan niet langer en boek een huishoudelijke hulp in Barendrecht!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind direct een helper in Barendrecht

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...