Boek nu een huishoudelijke hulp in Bussum


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Bussum bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Bussum

Wil jij meer tijd overhouden voor leuke dingen? Dan ben je bij Hlprs aan het juiste adres. Wij snappen dat jij, na een drukke werkweek of in het weekend, geen zin hebt om je nog bezig te houden met het schoonmaken van je huis. Via ons platform kom je razendsnel in contact met een gescreende huishoudelijke hulp. In een duidelijk overzicht zie je in één oogopslag het aanbod van poetsvrouwen in de regio Bussum. Maak zelf de keuze welke huishoudelijke hulp het beste bij jou past en kan voldoen aan jouw wensen en behoeften.
Is de boeking voltooid en heeft de huishoudelijke hulp naar keuze de opdracht geaccepteerd? Dan kun je direct contact opnemen met hem of haar via de handige chatfunctie op het platform. Zo kun je alvast aangeven welke werkzaamheden er gedaan moeten worden. Ook is het leuk om elkaar al een beetje te leren kennen, want een goede klik is natuurlijk ook belangrijk.

Aan wat voor werkzaamheden moet ik denken?

De poetsvrouwen houden van een stralend schoon huis én van tevreden klanten. Daarom nemen ze ook graag jouw huis onder handen.
Veel voorkomende taken van de schoonmaaksters:
Stoffen, stofzuigen en dweilen
Keuken schoonmaken
Badkamer poetsen
Ramen zemen
Alle helpers werken via de Regeling dienstverlening aan huis, helemaal wit dus. Je hebt geen omkijken naar administratie en facturatie, dat neemt Hlprs voor je uit handen. Het enige waar jij aan hoeft te denken is het doen van de betaling, maar dit kan makkelijk achteraf via iDEAL of automatische incasso.

Wat betaal ik voor een gescreende hulp?

Bij Hlprs betaal je alleen de werkzaamheden, dus geen abonnementskosten of iets dergelijks. Tijdens het boekingsproces kun je het uurtarief per hulp zien, dit kan verschillen omdat de ene werkster meer ervaring heeft dan de ander bijvoorbeeld.
Optioneel kun je, tegen een kleine bijdrage per gewerkt uur, kiezen voor de Hlprs Happiness Garantie. We zouden dit zeker adviseren, want je bent er van verzekerd dat alles goed is geregeld voor jou én de schoonmaakster. Zo wordt er o.a. doorbetaald bij ziekte van de hulp.

Wacht niet langer!

En boek een huishoudelijke hulp in Bussum!
De klantenservice staat voor je klaar wanneer je nog vragen hebt of er iets niet helemaal duidelijk is.

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind je helper in Bussum.

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...