Boek nu een huishoudelijke hulp in Coevorden


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Coevorden bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Coevorden

Heb jij ook zo’n hekel aan het schoonmaken van je huis? Besteed je jouw kostbare vrije tijd liever aan leuke dingen? Wij bij Hlprs begrijpen dat heel goed. Daarom kun je via het platform van Hlprs gemakkelijk een huishoudelijke hulp uit Coevorden boeken. Laat het huishouden over aan iemand anders!

Wat doen de huishoudelijke hulpen?

De huishoudelijke hulpen uit Coevorden nemen het huishouden graag voor je uit handen. Er zijn een tal van werkzaamheden die ze uitvoeren.
Veel voorkomende taken van de schoonmaaksters:
Stoffen, stofzuigen en dweilen
Grote schoonmaak
Sanitair reinigen
Keuken schoonmaken
De helpers bepalen zelf hun uurtarief op basis van het advies wat wij geven. Wij houden rekening met leeftijd en eerdere werkervaring.

Hoe werkt Hlprs?

Geef via het online platform aan wanneer je een huishoudelijke hulp zou willen en hoe vaak. Dat kan eenmalig zijn, maar ook wekelijks, een keer per twee weken of per maand. Als je je voorkeuren hebt aangegeven, kun je in één overzicht alle gescreende huishoudelijke hulpen zien uit de omgeving van Coevorden. Kies de werkster die jij graag zou willen ontmoeten. Hiervoor kun je kijken naar eerdere beoordelingen die ze hebben ontvangen óf de badges die ze hebben verdiend. De helpers kunnen badges verdienen door bijvoorbeeld het doorlopen van een screening of een cursus.
Als de boeking is voldaan en jouw helper naar keuze de klus heeft geaccepteerd, kun je gemakkelijk met hem of haar contact opnemen via de chatfunctie op het platform. Zo kun je bijvoorbeeld elkaar al een beetje leren kennen en de werkzaamheden doorspreken. Het is belangrijk dat je alvast aangeeft wat jouw verwachtingen zijn.

De Hlprs Happiness Garantie

Als je een schoonmaakster boekt via Hlprs, kun je ook optioneel gebruik maken van de Hlprs Happiness Garantie. Wanneer je kiest voor deze garantie, ben je verzekerd van 100% tevredenheid! Zo valt het eigen risico weg bij de aanvullende aansprakelijkheidsverzekering, maar ook wordt jouw huishoudelijke hulp uitbetaald bij ziekte. Goed geregeld voor jou én de helper dus! En dat op basis van risk-sharing, eerlijker dan verzekeren.
Alle helpers werken via de Regeling dienstverlening aan huis, geheel in het ‘wit’ dus. Geen zorgen om de administratie, dit neemt Hlprs voor je uit handen. Het enige waar jij aan hoeft te denken is het doen van de betaling achteraf, dit kan veilig via iDEAL of een automatische incasso.

Boek een huishoudelijke hulp in Coevorden

Geef het huishouden uit handen en boek een huishoudelijke hulp in Coevorden!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind je helper in Coevorden.

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...