Huishoudelijke hulp Enkhuizen


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Enkhuizen bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaaktaken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp in Enkhuizen

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het huishouden? Dan ben je bij Hlprs aan het juiste adres. Via ons platform kom je razendsnel in contact met een gescreende poetshulp, zodat je zelf meer tijd over houdt voor andere dingen!
Jij kiest bij ons zelf een huishoudelijke hulp die jou aanspreekt. Wie weet er namelijk beter dan jij zelf aan welke wensen de hulp moet voldoen? Precies. Natuurlijk helpen we je wel een handje bij het maken van een keuze. Zo kun je beoordelingen bekijken die de helper eerder heeft ontvangen of badges die er zijn verdiend. Bij het doorlopen van een aanvullende screening of het volgen van een schoonmaakcursus, kunnen de helpers badges verdienen. Deze zijn voor jou in te zien, net als het uurtarief per schoonmaakster. Zo kies je altijd een hulp die past bij jouw budget.
En als je het écht goed geregeld wil hebben, kies je voor de Hlprs Happiness Garantie. Dan weet je zeker dat je goed zit, want hiermee garanderen we 100% tevredenheid!

Contact leggen met de helper

We adviseren om altijd twee of drie helpers te selecteren die jou aanspreken, voor het geval de werkster de boeking niet kan accepteren. Als een helper naar keuze de boeking heeft geaccepteerd, kun je direct contact met hem of haar opnemen. Zo kun je met elkaar kennismaken bijvoorbeeld of aangeven wat je precies verwacht. Daarna kan de werkster aan de slag!
Achteraf krijg je een factuur van de gewerkte uren die je gemakkelijk kunt voldoen via iDEAL of een automatische incasso.

De werkzaamheden

Natuurlijk bepaal je zelf wat de werkzaamheden precies zijn. Denk hierbij aan allerlei huishoudelijke taken, ook wat extra’s is mogelijk (bedden opmaken of ramen lappen bijvoorbeeld). Hierbij enkele taken die veel voorkomen zijn:
Stofzuigen en dweilen
Stoffen
Keuken poetsen
Badkamer poetsen
Ramen zemen (niet op grote hoogtes)
Als opdrachtgever ben jij verantwoordelijk voor de juiste schoonmaakmiddelen. Bespreek gerust even waar de hulp graag mee werkt.

Boek een huishoudelijke hulp in Enkhuizen!

Wil jij jouw huis ook graag schoongemaakt hebben? Boek dan direct een schoonmaakhulp in Enkhuizen!
Heb je nog vragen of is er iets niet helemaal duidelijk? Check dan ons Help Center of stuur een chatbericht en je krijgt direct antwoord!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind direct een helper in Enkhuizen

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...