Huishoudelijke hulp Etten-leur


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Etten-leur bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaaktaken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp in Etten-Leur

Niemand wil het weekend beginnen met een vies huis. Daarom is er Hlprs, het online platform dat jou helpt om snel en makkelijk een huishoudelijke hulp te vinden! Hoe handig, wanneer je ’s avonds na het werk niet nog eens de stofzuiger hoeft te pakken maar dat dit gewoon al gedaan is. Geen schoonmaakwerkzaamheden betekent meer tijd voor leuke dingen!
Via het handige online systeem zie jij in één oogopslag welke schoonmakers er bij jou actief zijn. Een super snelle manier om een goede huishoudelijke hulp in Etten-Leur te vinden. De helpers zijn allemaal gekeurd, het enige wat je hoeft te doen is de juiste te kiezen voor een geschikte match! We hebben een paar handigheden die je hierbij kunnen helpen. Zo ontvangen de schoonmakers beoordelingen die andere klanten geven. Daarnaast kunnen ze ook badges verdienen die een bepaalde status aangeven. Zelf kun je ook de helper op het einde beoordelen via het online platform hlprs.

Dit is waar de helpers voor staan!

De huishoudelijke hulpen zijn er voor jouw schoonmaakwerkzaamheden. Ze stofzuigen, dweilen of doen bijvoorbeeld de strijkwas. Maar er zijn ook nog andere mogelijkheden, zoals de ramen lappen bijvoorbeeld. Jij kunt zelf bepalen wat er gedaan moet worden. Taken die veel voorkomen zijn:
Stoffen van interieur
Bed opmaken
Stofzuigen
Ramen wassen
Je hebt de mogelijkheid om vooraf met de helper door te nemen wat er allemaal gedaan moet worden. Wanneer jij namelijk de geschikte match ziet, kun je via de chatfunctie contact opnemen met de schoonmaak(s)ter via het online platform hlprs. Je kunt elkaar zo ook al leren kennen! Je kunt ook aangeven op welk tijdstip en welke dag het voor jou het beste uitkomt dat de helper bij jou aan de slag gaat.

Alleen een helper?

Naast dat je in contact met een helper kunt komen, hebben we ook de Hlprs Happiness Garantie, wat inhoudt dat je er sowieso happy van wordt! Alles is namelijk goed geregeld voor jou en de huishoudelijke hulp. Dit betekent ook risk-sharing, eerlijker dan verzekeren dus!
Daarbij komt, dat via Hlprs je zelf niet hoeft om te kijken naar de administratie. Zo wordt de facturatie geregeld en hoef je na afloop alleen het bedrag via iDEAL over te maken of kies voor de automatische incasso; hoe makkelijk is dat?! De helpers in Etten-Leur gaan aan de slag via de Regeling dienstverlening aan huis, ze werken dus ‘wit’, wel zo fijn natuurlijk!
Als je nu ook graag thuis komt in een super schoon en fris huis en tijd wil besparen, kies dan nu voor een schoonmaak(s)ter bij jou in Etten-Leur! We staan voor je klaar mocht je nog vragen hebben over het boekingsproces bijvoorbeeld. Je kunt nu chatten met…. Of mailen naar…….

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind direct een helper in Etten-leur

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...