Huishoudelijke hulp Geldrop-Mierlo


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Geldrop-Mierlo bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaaktaken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp in Geldrop-Mierlo

Het liefst houd je je huis natuurlijk gewoon schoon en netjes, maar het wordt lastig als je andere bezigheden hebt zoals een hobby en sport bijvoorbeeld. In dat geval boek je gewoon een huishoudelijke hulp! Via het Hlprs platform kom je binnen no-time in contact met een gescreende schoonmaakster.

Hoe boek ik een huishoudelijke hulp?

Een helper kies je door je postcode in te vullen en een dag en tijdstip te selecteren wanneer je de hulp nodig hebt. Daarna zie je een overzicht van alle helpers uit de regio Geldrop-Mierlo. Hieruit kies jij één of twee favorieten.
We helpen je graag een handje bij het maken van een keuze. Iedere werkster heeft een eigen profiel. Daar lees je een verhaaltje over de motivatie en ervaring van de helper. Heb je nog steeds geen idee welke helper je wil kiezen? Geen paniek, lees beoordelingen geschreven door andere klanten. Kom je er nog niet uit? Dan kun je ook nog kijken naar het uurtarief wat de werkster hanteert of naar de screening die hij of zij heeft doorlopen.
Alle helpers doen standaard een ID-verificatie, maar als ze willen kunnen ze nog meer stappen in de screening doorlopen. Een vragenlijst over betrouwbaarheid of een telefonisch intakegesprek met een van onze medewerkers bijvoorbeeld!

Aan wat voor werkzaamheden kan je denken?

De helpers helpen jou met een breed takenpakket. Van wasjes draaien tot bedden verschonen. Deze taken komen regelmatig voor:
Stoffen en stofzuigen
Badkamer en toilet reinigen
Keuken poetsen
Bedden opmaken
Wassen en strijken
De helpers werken wit, via de Regeling dienstverlening aan huis. Het voordeel is dat jij geen omkijken hebt naar de administratie. En de facturatie regelen wij voor jou! Je hoeft alleen maar achteraf te betalen, dat kan gemakkelijk en veilig via iDEAL. Ook een automatische incasso is mogelijk.

De Hlprs Happiness Garantie

Bij de boeking van een helper kun je kiezen voor de Hlprs Happiness Garantie. Zeker een aanrader! Hiermee verzeker je jezelf én de helper van 100% tevredenheid. Tegen een kleine bijdrage per gewerkte uur, weet je zeker dat alles goed geregeld is. Denk hierbij aan doorbetaling bij ziekte en het wegvallen van het eigen risico bij schadegevallen.

Boek nu een huishoudelijke hulp in regio Geldrop-Mierlo!

Check snel welke helpers bij jou in de buurt beschikbaar zijn en boek nu ook een hulp!
Bij vragen of onduidelijkheden, raadpleeg dan ons Help Center. Daar vind je antwoorden op veelgestelde vragen!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind direct een helper in Geldrop-Mierlo

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...