Huishoudelijke hulp Goeree-Overflakkee


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Goeree-Overflakkee bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaaktaken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Goeree-Overflakkee

Jij zit er toch ook niet op te wachten om in het weekend of na een lange werkdag het huis te moeten schoonmaken? Snappen we! Kom daarom gemakkelijk en snel in contact met een huishoudelijke hulp via het online platform van Hlprs. Zo houd jij meer tijd over voor andere dingen.
Via het platform van Hlprs kom je razendsnel in contact te komen met een schoonmaakster in Goeree-Overflakkee. Alle huishoudelijke hulpen zijn gescreend, jij hoeft alleen maar de keuze te maken wie het beste bij je past! Via het platform zie je in één duidelijk overzicht welke helpers er bij jou in de buurt actief zijn. Je kunt de keuze maken op basis van eerder ontvangen beoordelingen van andere klanten of badges die de helper heeft verdiend. Iedere helper heeft een eigen profiel waarin ook iets verteld staat over hun motivatie en eerdere werkervaring. Zo maak jij altijd de juiste keuze!

Wat doet Hlprs?

De schoonmaaksters van ons platform, worden ‘helpers’ genoemd. En helpen doen ze graag! Via het online platform kun je een werkster boeken die op een door jouw aangegeven dag en tijdstip komt. Maak zelf de keuze uit een overzicht van helpers uit de regio Gerwen. Om de keuze makkelijk te maken, kun je beoordelingen lezen die de helpers eerder hebben ontvangen of hun badges inzien. De huishoudelijke hulpen kunnen badges verdienen bij het doorlopen van een aanvullende screening of het volgen van een schoonmaakcursus. Het uurtarief wordt door de helpers zelf bepaald, dit op basis van werkervaring en leeftijd.
Wanneer je een hulp hebt geboekt, kun je contact opnemen met hem of haar via de chatfunctie op het platform. Zo kun je elkaar al een beetje leren kennen bijvoorbeeld of de werkzaamheden doorspreken.

Wat doen de helpers?

De schoonmaaksters via Hlprs voeren verschillende werkzaamheden uit. Denk hierbij aan standaard huishoudelijke klusjes als dweilen en afstoffen, maar ze kunnen ook helpen met andere zaken zoals bedden opmaken en strijken. Jij bepaalt zelf wat er gedaan moet worden in huis.
Ramen zemen
Strijken
Reinigen van de badkamer
Wassen

100% tevredenheidsgarantie

We garanderen je 100% tevredenheid met de Hlprs Happiness Garantie. Van deze garantie kun je optioneel gebruik maken, maar wij raden het zeker aan! Hiermee verzekeren we je dat alles goed is geregeld, voor jou én voor de huishoudelijke hulp. Van deze garantie wordt iedereen happy!
Een geschikte schoonmaakster gevonden? Deze gaat bij jou volledig in het ‘wit’ aan de slag omdat alle helpers vallen onder de de Regeling dienstverlening aan huis. Maak je geen zorgen om de administratie, zo neemt Hlprs bijvoorbeeld de facturatie voor je uit handen. Jij betaalt gemakkelijk achteraf via iDEAL of maak gebruik van een automatische incasso.

Boek een huishoudelijke hulp in Goeree-Overflakkee

Bespaar je vrije tijd! Boek een huishoudelijke hulp in Goeree-Overflakkee!
Heb je nog vragen? Bekijk dan ons Help Center. Daar vind je antwoorden op veelgestelde vragen!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind direct een helper in Goeree-Overflakkee

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...