Huishoudelijke hulp Gorinchem


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Gorinchem bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaaktaken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Gorinchem

Snel je huis aan kant maken, voordat de visite komt. Is dat ook een terugkerend probleem bij jou? Schakel dan gewoon een huishoudelijke hulp in en laat het huishouden over aan iemand anders. Dan is je huis gewoon altijd schoon!

Hoe werkt Hlprs?

Selecteer een dag en tijdstip waarop je de huishoudelijke hulp wil ontvangen. Vervolgens zie je in één overzicht alle poetsvrouwen uit de omgeving Gorinchem. Hier mag jij helemaal zelf een hulp uit kiezen die jij het beste bij jou en je huishouden vindt passen. Je kunt hiervoor kijken naar beoordelingen die de helper heeft ontvangen of badges die er zijn verdiend. De helpers kunnen badges krijgen wanneer ze een schoonmaakcursus hebben gevolgd of een aanvullende screening hebben doorlopen.
We adviseren altijd meerdere schoonmaaksters te selecteren die jou uitspreken. Zij worden vervolgens allemaal benaderd met de vraag of ze de boeking willen accepteren. Je ontvangt bericht wanneer een van de helpers naar keuze de boeking heeft aanvaard. Je kunt daarna direct contact met hem of haar opnemen om de werkzaamheden te bespreken en om elkaar al een beetje te leren kennen.

Wat zijn de werkzaamheden?

De helpers houden van schoon en nemen ook graag jouw huis onder handen. Vaak voorkomende werkzaamheden van de huishoudelijke hulpen:
Afstoffen
Stofzuigen
Badkamer poetsen
Keuken schoonmaken
Ook iets extra’s behoort tot de mogelijkheden, wellicht wil je de ramen laten lappen. Bespreek het gewoon met de huishoudelijke hulp of maak een werkschema en geef daarop aan wat je van hem of haar verwacht.

De Hlprs Happiness Garantie

Tijdens het boeken kun je optioneel kiezen voor de Hlprs Happiness Garantie. Hiermee weet je zeker dat alles goed geregeld is voor jou én de helper. De Hlprs Happiness Garantie is op basis van risk-sharing en dus eerlijker dan verzekeren. Ga ook voor 100% happiness!
Alle schoonmaaksters via Hlprs werken volgens de regeling ‘dienstverlening aan huis’, helemaal ‘wit’ dus. Ook is hun ID gecheckt door ons. Jij hebt geen omkijken naar de facturatie en administratie, ook dat is geregeld. Jij hoeft alleen maar te denken aan de betaling achteraf en dit kan makkelijk via iDEAL of automatische incasso.

Boek een huishoudelijke hulp in Gorinchem!

Boek een schoonmaakster en houd ook meer tijd over voor andere -leuke-dingen!
Heb je nog vragen of is er iets niet helemaal duidelijk? Neem dan gerust contact op met de klantenservice. Dit kan door te mailen naar help@hlprs.nl. Binnen één werkdag heb je al antwoord!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind direct een helper in Gorinchem

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...