Boek nu een huishoudelijke hulp in Heemstede


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Heemstede bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Heemstede

Totaal geen zin om na een lange werkdag het huis nog te moeten schoonmaken, omdat je visite krijgt? Dat snappen we heel goed. Daarom hebben wij dé oplossing voor je: boek een huishoudelijke hulp via het Hlprs platform! Binnen no-time kom je in contact met een gescreende schoonmaakster.

Hoe werkt Hlprs?

Selecteer de dag en tijdstip waarop je graag hulp zou willen ontvangen. Vervolgens kun je uit een overzicht een geschikte helper kiezen uit Heemstede. Om je keuze te kunnen maken, kun je de reviews zien die de hulpen hebben ontvangen of badges die verdiend zijn. De helpers kunnen badges verdienen bij het doorlopen van een aanvullende screening of het volgen van een schoonmaakcursus.
We adviseren altijd om meerdere poetsvrouwen te selecteren. Zij worden vervolgens geïnformeerd dat ze zijn uitgekozen. Wanneer iemand van hen de boeking accepteert, krijg jij daar bericht van. Je kunt vervolgens contact opnemen met hem of haar via de chatfunctie op het platform. Bespreek alvast de werkzaamheden en leer elkaar al een beetje kennen!
De betaling gebeurt achteraf. Dat kan via iDEAL of een automatische incasso.

Wat betaal ik voor een huishoudelijke hulp?

De helpers bepalen zelf hun uurtarief. Per helper is het uurtarief in te zien tijdens het boekingsproces. Wij geven ze natuurlijk wel een richtlijn betreft het uurtarief dat ze kunnen vragen, vaak is dit op basis van leeftijd en eerdere werkervaring als huishoudelijke hulp.

Wat voor werkzaamheden doen de helpers?

De schoonmaaksters die via Hlprs werken, houden van een schoon en opgeruimd huis! Ze nemen niet alleen de standaard werkzaamheden onder handen, maar ook iets extra’s is geen probleem. Veel voorkomende werkzaamheden:
Stoffen
Stofzuigen
Dweilen
Sanitair poetsen
Ramen zemen

Boek een huishoudelijke hulp in Heemstede

Alle helpers werken volgens de Regeling dienstverlening aan huis, volledig ‘wit’ dus. Je hebt geen omkijken naar de administratie, dit nemen wij voor je uit handen.
Wacht niet langer en boek snel een huishoudelijke hulp in Heemstede!
Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind nu jouw helper uit Heemstede

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...