Boek nu een huishoudelijke hulp in Heerde


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Heerde bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Heerde

Ga jij ook liever iets leuks doen met vrienden of familie in plaats van het huis te moeten schoonmaken? Dat begrijpen we! Bij Hlprs kun je terecht voor een gescreende huishoudelijke hulp uit Heerde. Je kan structureel of eenmalig hulp boeken. Laat het huishouden aan een expert over en houd meer tijd over voor andere – leukere - dingen!

Boek een huishoudelijke hulp

Via het Hlprs platform geef je eerst aan op welk moment je huishoudelijke hulp zou willen en hoe vaak. Wanneer je dit hebt aangegeven, zie je vervolgens in één overzicht alle huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt. Je kunt ook beoordelingen zien die de hulpen eerder hebben ontvangen en ook badges zijn zichtbaar. Badges kunnen door de helpers verdiend worden bij het doorlopen van een aanvullende screening of wanneer ze een relevante cursus hebben gevolgd.
Zodra een helper naar keuze de boeking heeft geaccepteerd, kun je direct contact opnemen met hem of haar via de chatfunctie op het platform. Leer elkaar al een beetje kennen en bespreek de werkzaamheden. Achteraf krijg je een factuur die je simpel en veilig kunt voldoen via iDEAL of een automatische incasso. Makkelijker kan bijna niet!

De Hlprs Happiness Garantie

Wanneer je een schoonmaakster uit Heerde hebt geboekt, kun je kiezen voor de Hlprs Happiness Garantie. Hiermee ben je verzekerd van 100% tevredenheid, wie wil dat nou niet? Met deze garantie weet je zeker dat alles goed geregeld is voor jou én de huishoudelijke hulp.
Met de Hlprs Happiness Garantie vervalt het eigen risico bij de aanvullende aansprakelijkheidsverzekering. Bijvoorbeeld wanneer de hulp per ongeluk schade maakt in huis. Ook wordt de hulp vanuit de Hlprs Happiness Garantie doorbetaald bij langdurige ziekte. Ga voor zekerheid en kies voor happiness!

Aan welke werkzaamheden moet ik denken?

Naast standaard werkzaamheden, doen de huishoudelijke hulpen uit Heerde ook graag wat extra’s. Denk aan ramen lappen of een grote (voorjaars)schoonmaak. Jij bepaalt de werkzaamheden. Veel voorkomende taken:

Boek een schoonmaker uit de buurt van Heerde!

Laat het huishouden over aan iemand anders en houd zelf meer tijd over voor andere dingen. Boek een huishoudelijke hulp in Heerde!
Stoffen
Stofzuigen
Dweilen
Keuken schoonmaken
Badkamer schoonmaken
De helpers bepalen zelf hun uurtarief, wij geven ze wel advies bij welk tarief ze zouden kunnen vragen. Dit advies geven wij op basis van leeftijd en werkervaring bijvoorbeeld. Het is altijd mogelijk dat je later als klant het uurtarief aanpast, bijvoorbeeld na gebleken tevredenheid.

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind direct een helper uit Heerde

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...