Boek nu een huishoudelijke hulp in Hillegom


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Hillegom

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Hillegom

Op zoek naar een huishoudelijke hulp in Hillegom? Waarom zou je ten slotte zelf ieder weekend het huis schoonmaken, als je er ook gewoon iemand voor kan inschakelen? Juist, bij Hlprs ben je aan het goede adres! Via ons platform kom je gemakkelijk en snel in contact met een gescreende huishoudelijke hulp.

Hoe werkt het Hlprs platform?

Selecteer een dag en tijdstip waarop je de hulp zou willen ontvangen. Kies vervolgens uit een overzicht van alle helpers uit Hillegom, de meest geschikte hulp. Maak je keuze op basis van beoordelingen die ze eerder hebben ontvangen. Of bekijk badges die ze hebben verdiend. De helpers kunnen badges verdienen bij het doorlopen van een aanvullende screening of het volgen van een schoonmaakcursus.
Het is handig om meerdere schoonmaaksters te selecteren die je aanspreken, voor het geval dat iemand de boeking moet weigeren. Wanneer er een match is, kun je direct contact opnemen met de helper via de chatfunctie op het platform. Zo kun je elkaar al een beetje leren kennen en de werkzaamheden doorspreken!

De Hlprs Happiness Garantie

Tijdens het boekingsproces kun je optioneel kiezen voor de Hlprs Happiness Garantie. Geen must, maar zeker een aanrader! Zo weet je zeker dat alles goed geregeld is voor jou én de helper. Zo vervalt bijvoorbeeld het eigen risico van de aanvullende aansprakelijkheidsverzekering, wordt de hulp doorbetaald bij ziekte en heb je sleutelbescherming. De garantie is op basis van risk-sharing en dus eerlijker dan verzekeren.
Alle schoonmaaksters in Hillegom werken volgens de regeling ‘dienstverlening aan huis’, helemaal ‘wit’ dus. Je hebt geen omkijken naar de administratie en facturatie, dit wordt voor je geregeld. Je kunt makkelijk achteraf betalen via iDEAL of een automatische incasso.

De werkzaamheden van de helpers

De huishoudelijke hulpen via Hlprs houden van een schoon huis en laten jou graag achter met een glimlach. Denk niet alleen aan de standaard werkzaamheden die ze onder handen nemen, ook iets extra’s is geen probleem. Denk bijvoorbeeld aan ramen lappen of bedden verschonen. Veel voorkomende werkzaamheden:
Stoffen
Stofzuigen
Dweilen
Badkamer schoonmaken
Keuken poetsen

Boek een huishoudelijke hulp in Hillegom

Waar wacht je nog op? Bekijk snel welke toppers er bij jou in de buurt beschikbaar zijn!
Bij vragen, neem gerust contact met ons op. In ons Help Center vind je direct antwoord op veelgestelde vragen!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind direct een helper uit Hillegom.

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...