Boek nu een huishoudelijke hulp in Leeuwarden


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Leeuwarden bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp in Leeuwarden via Hlprs

Het huishouden is wel het laatste waar je op zit te wachten na een drukke werkweek. Waarom laat je dit niet over een ander? Via het online platform van Hlprs kom je razendsnel in contact met een gescreende schoonmaakster in de regio Leeuwarden. Verlies je vrije tijd niet aan het huishouden!
Alle actieve helpers zie je in één oogopslag in een duidelijk overzicht. De juiste schoonmaakster kies je helemaal zelf, want wie weet er beter wat je in een werkster zoekt? Juist, niemand! We helpen je graag een handje om te zorgen dat jij de juiste keuze maakt. Hiervoor maken we onder andere gebruik van badges. Deze kunnen alle helpers verdienen door het volgen van een cursus of het doorlopen van een extra screening bijvoorbeeld. Deze badges zijn ook voor jou in te zien. Benieuwd wat je van de werkster kunt verwachten? Lees beoordelingen, geschreven door andere klanten waar de helper heeft gewerkt.

Welke schoonmaak klusjes doen de helpers?

Je kan je huishouden volledig overlaten aan de helpers. Zo worden naast de standaard klusjes als stoffen en stofzuigen, ook andere taken uitgevoerd. Denk hierbij aan het opmaken van bedden of het wassen van ramen. Veel voorkomende taken van de helpers zijn:
Stoffen en stofzuigen
Reinigen van badkamer en keuken
Vloeren dweilen
...en nog veel meer!
Op het platform boek je een hulp op een vooraf geselecteerde datum en tijd. Zo weet je zeker dat de hulp aan de slag gaat op een moment dat het voor jou goed uitkomt. Na de boeking kun je gelijk contact opnemen met de helper via de handige chatfunctie op het platform. Spreek alvast door wat er allemaal gedaan moet worden in het huishouden. Geef aan waar de werkster extra aandacht aan moet besteden. Ook gelijk de ideale manier om elkaar al een beetje te leren kennen!

100% tevredenheidsgarantie

100% tevredenheidsgarantie! Dit garanderen wij met de de Hlprs Happiness Garantie. Je kunt hier optioneel gebruik van maken, maar wij raden het zeker aan! Je bent er zo namelijk van verzekerd dat alles goed is geregeld. Voor jou én voor de hulp. Denk hierbij aan doorbetaling bij ziekte bijvoorbeeld.
De werkster werkt bij jou volledig in het ‘wit’. Alle helpers vallen namelijk onder de regeling ‘dienstverlening aan huis’. Geen zorgen, Hlprs neemt de administratie voor je uit handen. Het enige waar jij aan hoeft te denken is het achteraf overboeken van de factuur via iDEAL. Maak je liever gebruik van een automatische incasso? Dat kan natuurlijk ook!
Hulp nodig bij het boekingsproces? In ons Help Center vind je snel antwoord op je vragen.
Besteed je vrije tijd aan leuke dingen en boek een huishoudelijke hulp in Leeuwarden!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind snel een helper in Leeuwarden!

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...