Boek nu een huishoudelijke hulp in Leiden


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Leiden bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp in Leiden via Hlprs

Heb je een drukke werkweek achter de rug en gaat je kostbare vrije tijd op aan het huishouden? Bij Hlprs begrijpen we dat je hier niet op zit te wachten. Via ons online platform kom je razendsnel in contact met een gescreende huishoudelijke hulp in Leiden!
Op het platform zie je in één duidelijk overzicht alle actieve helpers in de omgeving van Leiden. We leggen de keuze voor een schoonmaakster volledig in jouw handen. Waarom we dit doen? Jij weet zelf het beste aan welke eisen de werkster moet voldoen. Natuurlijk proberen we je zo goed mogelijk te helpen om de juiste keuze te maken. Zo kun je bijvoorbeeld beoordelingen lezen over de helper, geschreven door eerdere klanten waar de helper heeft gewerkt. Ook wordt in het overzicht gebruik gemaakt van badges. Deze kunnen de huishoudelijke hulpen verdienen wanneer zij een cursus hebben gevolgd of een aanvullende screening hebben doorlopen.

Welke taken worden verricht?

Je kan je huishouden volledig overlaten aan de helpers. Zo worden naast de standaard klusjes als stoffen en stofzuigen, ook andere taken uitgevoerd. Denk hierbij aan het opmaken van bedden of het wassen van ramen. Veel voorkomende taken van de helpers zijn:
Afstoffen van interieur
Reinigen van badkamer en keuken
Vloeren dweilen
...en nog veel meer!
Klaar om een huishoudelijke hulp te boeken? Selecteer een dag en tijdstip waarop jij de hulp wil ontvangen. Nadat je een geschikte hulp hebt uitgezocht, kun je gelijk contact opnemen met hem of haar. Hier kun je de online chatfunctie op het platform voor gebruiken; ideaal om elkaar alvast een beetje te leren kennen! Spreek alvast de schoonmaaktaken door en geef aan waar de werkster extra aandacht aan moet besteden.

Hlprs Happiness Garantie

Wanneer je een huishoudelijke hulp van Hlprs boekt, kun je optioneel gebruik maken van de de Hlprs Happiness Garantie. Hiermee garanderen wij jou een 100% tevredenheidsgarantie. Je bent er namelijk van verzekerd dat alles goed is geregeld, voor jou én voor de helper. Denk hierbij aan doorbetaling bij ziekte bijvoorbeeld.
De werkster die bij jou in Leiden komt poetsen, werkt volledig in het ‘wit’. Hij of zij valt onder de regeling ‘dienstverlening aan huis’. Maak je geen zorgen, Hlprs neemt de administratie voor je uit handen. Betaal achteraf gemakkelijk en veilig via iDEAL. Maak je liever gebruik van een automatische incasso? Dat kan natuurlijk ook!
Hulp nodig bij het boekingsproces? In ons Help Center vind je snel antwoord op je vragen.
Besteed je vrije tijd aan leuke dingen en boek een huishoudelijke hulp in Leiden!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind snel een helper in Leiden!

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...