Boek nu een huishoudelijke hulp in Leusden


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Leusden bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Leusden via Hlprs

Sta jij altijd te popelen om na het werk thuis nog even aan de slag te gaan met het huishouden? In dat geval is het Hlprs-platform niets voor jou. Via Hlprs kom je namelijk razendsnel in contact met een huishoudelijke hulp in Leusden. Mocht je dus toch geen tijd of zin hebben om het huishouden te doen, plaats dan nu een boeking via de website!
We snappen dat je denkt dat het misschien lastig is om te bepalen wie er geschikt zou zijn om bij jou aan de slag te gaan. Daarom hebben we er alvast alles aan gedaan om de keuze zo makkelijk mogelijk te maken voor je. Je ziet, nadat je één of meerdere voor jou geschikte momenten hebt gekozen, een handig overzicht met alle beschikbare schoonmaaksters in de omgeving van Leusden. Vervolgens kan je hieruit een keuze maken. We hebben vast wat info voor je verzameld, om je een handje te helpen. Zo zie je beoordelingen van andere klanten, de afstand tussen jou en de hulp, badges die de helper heeft verdiend (bijvoorbeeld door een cursus met goed resultaat af te ronden of een telefonisch intakegesprek met één van onze medewerkers) en het uurtarief dat de hulp hanteert. Op die manier weet je precies hoe veel je betaalt én waarvoor je betaalt. We geven de helpers een advies voor hun uurtarief, op basis van het aanbod in hun omgeving, hun leeftijd en relevante werkervaring.

Wat doet een helper voor jou?

Enkele standaard schoonmaakklusjes die de schoonmakers graag uit handen nemen zijn: stoffen, stofzuigen en dweilen. Natuurlijk staan ze ook open voor andere taken. Bespreek dit dan ook gerust met de door jou uitgekozen schoonmaakhulp. Aan wat voor extra taken je dan zou kunnen denken? Bijvoorbeeld wassen, het opmaken van bedden en strijken. Zodra je boeking door een door jou geselecteerde hulp is geaccepteerd, kan je in contact komen via het online platform. Stuur even een chatberichtje. Je kan van deze gelegenheid gebruik maken om alvast de werkzaamheden te bespreken en afspraken te maken. Ook is dit natuurlijk een mooie kans om elkaar alvast een beetje te leren kennen.
Keuken schoonmaken
Kamers stofzuigen
Vloeren dweilen
… en nog veel meer!
Ook voor andere klusjes kun je prima bij Hlprs terecht!

We zijn pas happy als jij happy bent

Hoe we daarvoor proberen te zorgen? Een voorbeeld van de extra services die we aanbieden, is de de Hlprs Happiness Garantie. De garantie werkt op basis van risk-sharing. Net wat eerlijker dan verzekeren dus! Door deze verzekering weet je tenminste zeker dat alles tussen jou en de helper goed is geregeld! Deze garantie is niet verplicht, maar wordt zeker wel aangeraden. Een ongelukje kan natuurlijk (helaas) altijd gebeuren en dan ben je natuurlijk het liefst zo goed mogelijk verzekerd, toch?

Hlprs: handig platform om snel een geschikte huishoudelijke hulp te vinden

We maken het jou graag zo makkelijk mogelijk. Daarom nemen wij de facturatie op ons. De administratie hoef jij ook niet te doen, want de helpers werken via de Regeling dienstverlening aan huis. Volledig wit! Zwart werken willen we hiermee voorkomen, want daar kleven risico’s en gevaren in. Wit en betrouwbaar bij Hlprs, vinden we belangrijk.

Huishoudelijke hulp Leusden, boek direct nog!

Check snel de helpers die actief zijn in jouw regio, voordat hij of zij is volgeboekt. Boek je ook?

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind nu een helper in Huishoudelijke hulp Leusden!

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...