Boek nu een huishoudelijke hulp in Lochem


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Lochem bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Hlprs Happiness Garantie

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp in Lochem via Hlprs

Zoek je een huishoudelijke hulp in Lochem, omdat je niet in de mogelijkheid om zelf het huishouden bij te houden? Of zit je er gewoonweg niet op te wachten na een lange dag of een drukke week? Hlprs helpt (de naam zegt het natuurlijk al): binnen no-time kom je in contact met een gescreende helper bij jou in de buurt.

Kies zelf je helper

Je kiest via het Hlprs-platform zelf wie er bij jou aan de slag zou kunnen gaan. Je selecteert vooraf een geschikte dag en tijd. Vervolgens zie je in een handig overzicht alle beschikbare en actieve huishoudelijke hulpen (of selecteer één van onze andere diensten) in de omgeving van Lochem. Zo weet je zeker dat de interieurverzorgster langskomt op een voor jou geschikt moment. Omdat we de keuze natuurlijk wel zo makkelijk mogelijk willen maken voor je, hebben we alvast zoveel mogelijk info voor je verzameld en op een rijtje gezet. Zo kan je de schoonmaaksters selecteren op basis van tarief, afstand en beoordelingen. Daarnaast kan je het profiel van iedere schoonmaakhulp alvast bekijken; check de ervaring en motivatie, beoordelingen van andere klanten, het uurtarief, het aantal keer dat hij of zij heeft schoongemaakt en de behaalde badges. Badges kunnen de helpers verdienen door relevante cursussen af te ronden of de aanvullende screening nog verder te doorlopen.

Welke schoonmaak karweitjes verrichten de helpers in Lochem?

De schoonmaaksters via Hlprs voeren allerlei verschillende huishoudelijke klussen uit. Hierbij kan je natuurlijk denken aan de ‘standaard’ werkzaamheden, zoals stoffen en dweilen. Daarnaast kan je al bij je boeking aangeven dat je eventuele extra werkzaamheden, zoals wassen, bedden opmaken of strijken. Uiteindelijk bepaal jij natuurlijk waarvoor je een helper boekt.
Keuken schoonmaken
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen en ramen zemen
… en nog veel meer!
Naast huishoudelijke hulpen, bestaat ons bestand aan helpers ook nog uit tuinhulpen, klushulpen en oppassers. Zo kan je eigenlijk voor alle gemakken in en rondom het huis bij Hlprs terecht. Wel zo prettig dat je dan meteen weet hoe alles werkt, toch?

Hlprs Happiness Garantie

We vinden het belangrijk dat, wanneer je een dienst via het Hlprs-platform afneemt, dit ook goed geregeld is. Daarom bieden we de de Hlprs Happiness Garantie aan. Met deze optionele aanvullende verzekering, op basis van risk-sharing, weet je zeker dat je happy bent. De helpers werken ‘wit’, omdat zij via de Regeling dienstverlening aan huiswerken. De administratie handelen wij verder voor je af. Je hoeft alleen even achteraf te checken of de uren kloppen en dan betalen. Ook het betalen is zo makkelijk mogelijk gemaakt voor je; je kan kiezen om dit via iDEAL te doen of een automatische incasso.

Huishoudelijke hulp Lochem, boek direct nog!

Besteed je vrije tijd weer aan leuke dingen! Boek een huishoudelijke hulp in Lochem!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind nu een helper in Huishoudelijke hulp Lochem!

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...