Boek nu een huishoudelijke hulp in Meerssen


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Meerssen bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Vind snel huishoudelijke hulp in Meerssen

Ben je op zoek naar een huishoudelijke hulp in Meerssen, omdat je na een lange werkdag niet zit te wachten om thuis nog aan de slag te gaan? Dat begrijpen we bij Hlprs! Gelukkig hebben we daarom ook gelijk een oplossing voor je. Via het Hlprs-platform kom je namelijk razendsnel in contact met een schoonmaakhulp die bij jou in de buurt woont!

Wat zijn de werkzaamheden?

Naast huishoudelijke hulpen, bestaat het bestand aan helpers ook uit tuinhulpen, klushulpen of oppashulpen. Ook deze zijn allemaal te boeken via hetzelfde, handige, inlogsysteem. Voor nu focussen we ons echter even op de werkzaamheden van de huishoudelijke hulpen. De werksters poetsen erop los! Zo helpen ze je graag met allerlei soorten huishoudelijke taken. Bijvoorbeeld met de basistaken zoals stoffen en dweilen. Geef het ook gerust aan als je wilt dat ze helpen met andere klusjes zoals het opmaken van bedden of het strijken van wasgoed. Veel voorkomende taken van de huishoudelijke hulpen:
Ramen lappen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Wassen en strijken
Nadat je de hulp hebt geboekt kun je gelijk contact opnemen met hem of haar via de chatfunctie op het platform. De ideale manier om met de helper te bespreken wat er allemaal gedaan moet worden. Ook makkelijk om zo elkaar alvast een beetje te leren kennen.

Kies zelf de helper!

Als eerste kies je één of meerdere momenten waarop de hulp voor jou gelegen zou komen. Vervolgens zie je in één duidelijk overzicht alle actieve helpers (helpers zijn alle dienstverleners die via het Hlprs-platform werken) die op dat moment beschikbaar zijn. Maak hieruit zelf een keuze voor een geschikte werkster. De keuze laten we verder helemaal aan jou, omdat jij natuurlijk het beste weet aan welke eisen een huishoudelijke hulp zou moeten voldoen. Wel zo fijn om de regie zelf in handen te houden wanneer er iemand bij jou thuis aan de slag gaat, toch?
Om de keuze voor jou zo gemakkelijk en helder mogelijk te maken, hebben we vast zoveel mogelijk info verzameld over de schoonmaaksters. Iedereen heeft bijvoorbeeld de mogelijkheid om badges te verdienen, welke jij dan vervolgens in het profiel kan zien. Zo kan hij of zij een badge verdienen door een relevante cursus te volgen of de aanvullende screening te doorlopen. Naast badges, zie je ook beoordelingen van andere klanten. Tot slot hangt je keuze natuurlijk nog af van de afstand, het tarief, de ervaring en de motivatie van de hulp. Ook dat zie je allemaal in het profiel.

De Hlprs Happiness Garantie

Wil je zeker weten dat alles goed geregeld is? Kies dan voor de de Hlprs Happiness Garantie! Van deze garantie wordt iedereen happy! Een 100% tevredenheidsgarantie waarbij we verzekeren dat alles goed is geregeld, voor jou én voor de helper. Alle helpers werken via de regeling ’dienstverlening aan huis’. Hierdoor gaan zij bij jou volledig ‘wit’ aan het werk. Hlprs neemt de administratie voor je uit handen, zo zorgen wij bijvoorbeeld voor de facturatie. Het enige waar jij aan hoeft te denken is de betaling. Maak gebruik van een automatische incasso of boek het bedrag over via iDEAL.

Boek direct een helper in Meerssen!

Vragen over het boeken van een huishoudelijke hulp? Wij helpen je graag. Check het Help Center, of neem contact op met onze klantenservice. Bespaar je vrije tijd! Boek een huishoudelijke hulp in Meerssen!

Hlprs is actief in heel Nederland! Ook in Meerssen vind je een helper.

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...