Boek nu een huishoudelijke hulp in Oldenzaal


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Oldenzaal bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Oldenzaal

Overweeg je een huishoudelijke hulp in Oldenzaal? Die vind je zo via Hlprs! Welkom bij Hlprs. Via ons platform heb jij zo een huishoudelijke hulp gevonden. Heerlijk joh! Dat je thuiskomt in een schoon huis en dan lekker op de bank neerploft zonder dat je nog hoeft te stofzuigen, dweilen en wassen. Maak kennis met Hlprs:

Dit doet een helper voor jou:

Stoffen, stofzuigen en dweilen: voorbeelden van standaard huishoudelijke klusjes die je kunt laten doen. Je kunt ook andere schoonmaak taken laten doen. Jouw huis, jouw feestje. Voorbeelden hiervan zijn het opmaken van bedden, wassen van ramen en strijken van wasgoed. Nadat je een huishoudelijke hulp in Zoetermeer hebt geboekt, kun je gebruik maken van de chatfunctie op het platform om met haar of hem te chatten. De ideale manier om met de helper alvast een keer door te spreken wat er allemaal moet gebeuren. Leer elkaar gelijk al een beetje kennen. Vaak voorkomende taken van de helpers:
Stoffen
Stofzuigen
Dweilen
Ramen wassen

Hlprs: je eerste hulp bij een druk leven

Het leukste aan Hlprs? Jij kiest zelf wie bij jou komt schoonmaken, want jij weet het beste wat je wil. Je geeft aan op welke tijden en dagen de hulp kan komen en daarna zie je een handig overzicht van alle helpers die bij jou in de buurt beschikbaar zijn. Die keuze maken we zo makkelijk mogelijk voor je. Je ziet beoordelingen van andere klanten en een kort verhaaltje over iedere helper. Ook zie je aan de badges hoe ver iedere helper gescreend is. Je kunt zelfs meerdere helpers selecteren!
De helper die als eerste jouw boeking accepteert, gaat bij jou aan de slag in Oldenzaal. Jullie kunnen elkaar dan bellen om een afspraak te maken (kan ook via de handige chatfunctie!)

100% tevredenheidsgarantie

We bieden de Hlprs Happiness Garantie aan. Daarmee is alles goed geregeld voor jou en de helper. Dit werkt op basis van risk-sharing, eerlijker dan verzekeren! Daarmee ben je bijvoorbeeld gedekt voor het eigen risico op de aanvullende aansprakelijkheidsverzekering.
Betalen gaat veilig en simpel via een betrouwbare betalingsprovider. Kies uit iDEAL of automatische incasso. De helper krijgt daarna direct netjes uitbetaald. De helpers werken via de Regeling dienstverlening aan huis, helemaal wit. Zoals het hoort!

Huishoudelijke hulp Oldenzaal: boek je?

Laat die vrije tijd maar komen met een huishoudelijke hulp! Bekijk snel welke helpers beschikbaar zijn in Oldenzaal en kies jouw favoriet. Happy to help!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind nu een helper in Oldenzaal!

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...