Boek nu een huishoudelijke hulp in Opsterland


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Opsterland bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Opsterland

Overweeg je een huishoudelijke hulp in Opsterland? Goede keuze, scheelt jou een hoop tijd en energie. Bovendien geef je iemand de mogelijkheid om te werken. Dubbele win. Bij Hlprs vind je snel een schoonmaakster óf schoonmaker in jouw regio. Hoe werkt Hlprs? Wat zijn de voordelen voor jou?

Wat voor werkzaamheden doet de helper?

Jouw huis, jouw feestje. De helpers helpen jou met alle huishoudelijke klusjes in en om huis. Geef zelf aan wat er gedaan kan worden in huis. Of laat het aan de helper over. Zeker als de helper al veel ervaring heeft, weet hij of zij waarschijnlijk precies hoe jouw huis zo schoon mogelijk kan worden. Deze klussen doen de helpers vaak:
Vloer dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
En veel meer...
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!
Heb je andere schoonmaak klussen in en om huis? Die kun je zeker ook via Hlprs laten uitvoeren. Komen we meteen bij het leukste aan het platform: jij kiest zelf je helper. Wil je iemand met veel ervaring die misschien een tikkeltje duurder is maar weet van aanpakken? Of juist een student die je graag wil helpen aan een bijbaan? De keuze is aan jou!
We helpen je wel een beetje bij het kiezen van een helper hoor. Je ziet bij iedere helper een door hem of haar geschreven verhaaltje. Daarin lees je meer over bijvoorbeeld motivatie en ervaring, handig! Weet je nog niet wie je wil kiezen? Check dan eens de reviews van eerdere klanten over de helper.

Alles goed geregeld via Hlprs

Alle helpers zijn aanvullend verzekerd. Wel zo fijn. We willen zwart werken tegengaan, omdat daar veel risico’s en gevaren aan kleven. Daarom werken alle helpers via de Regeling dienstverlening aan huis, helemaal wit!
We bieden je ook de Hlprs Happiness Garantie aan. Daarmee zijn jij en de helper gedekt tegen risico’s. Eerlijker dan verzekeren, want het werkt op basis van risk sharing.

Alles goed geregeld

Via Hlprs vind jij de juiste huishoudelijke hulp op het juiste moment. Daarnaast regelen we alles goed voor jou én de helper. Veel beter dan het zwart te regelen is. Daar kleven veel risico’s en gevaren aan waar mensen niet vaak van op de hoogte zijn. Dat willen we voorkomen en daarom werken de helpers allemaal wit, via de Regeling dienstverlening aan huis. Wel zo fair.
De facturatie regelen wij, daar hoef jij je geen zorgen over te maken. Ook de administratie is niet nodig. En de betaling loopt via een betrouwbare betalingsprovider. Zo weet jij zeker dat de helper netjes z’n geld krijgt. Fijn! Daarnaast bieden we de Hlprs Happiness Garantie aan. Daarmee ben je gedekt tegen risico’s en krijg je nog meer voordelen. Optioneel, maar een aanrader!

Huishoudelijke hulp Opsterland: Boek jij ook?

Check snel welke helpers actief zijn in jouw regio en kies jouw favoriet!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind nu een helper in Huishoudelijke hulp Opsterland!

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...