Boek nu een huishoudelijke hulp in Oude IJsselstreek


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Oude Ijsselstreek bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je helper
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Oude Ijsselstreek

Zoek jij een huishoudelijke hulp in Oude Ijsselstreek? Die vind je vlot via het handige platform Hlprs! Wij zorgen ervoor dat jij een geschikte huishoudelijke hulp bij jou in de regio kunt vinden. Zo hou jij meer tijd over voor leukere dingen. Je pingpongwedstrijd, postzegelverzameling, of de kinderen. Hoe werkt Hlprs? Zo:

Dit doet de helper voor jou:

De schoonmaaksters helpen je graag met allerlei soorten huishoudelijke taken. Naast de basistaken zoals stoffen en dweilen, kun je ook altijd vragen of ze een handje helpen met strijken of het opmaken van bedden. Nadat je een helper hebt geboekt op een door jou geselecteerde dag en tijdstip, kun je gelijk contact opnemen met de door jou gekozen huishoudelijke hulp. Op het platform is hier namelijk een super handige chatfunctie voor. Spreek door wat er zoal moet gebeuren en maak gelijk gebruik van de mogelijkheid om elkaar alvast een beetje te leren kennen. Veel voorkomende taken van de helpers zijn:
Keuken schoonmaken
Kamers stofzuigen
Vloeren dweilen
… en nog veel meer!
Ook voor andere klusjes kun je prima bij Hlprs terecht!

Vind jouw ideale huishoudelijke hulp snel via Hlprs:

Hlprs is leuk! Waarom? Omdat jij zelf mag kiezen wie jouw huishoudelijke hulp in Oude Ijsselstreek wordt. In een handig overzicht zie je alle helpers die actief zijn in jouw regio. Scroll door het overzicht en kies jouw favoriete helper! Kopje koffie erbij en kiezen maar.
We helpen je wel een beetje hoor met kiezen, om het jou makkelijker te maken. Je ziet reviews van andere klanten over de helper. Of kijk eens naar het verhaaltje van de helper, want daarin lees je info over bijvoorbeeld de ervaring en motivatie. Weet je het nog steeds niet? Check dan het uurtarief, want die bepalen de helpers zelf. Wil je iemand met veel ervaring of juist een helper met een goedkoper uurtarief, zoals een student? Ook dat is helemaal aan jou.
We regelen alles zo goed mogelijk voor jou en de helper. Daarom kun je kiezen voor de Hlprs Happiness Garantie, waarmee je jezelf en de helper kunt dekken tegen risico’s. En daarmee krijg je nog een aantal voordelen. Optioneel, maar zeker een aanrader!
We maken het jou graag zo makkelijk mogelijk. Daarom nemen wij de facturatie op ons. De administratie hoef jij ook niet te doen, want de helpers werken via de Regeling dienstverlening aan huis. Volledig wit! Zwart werken willen we hiermee voorkomen, want daar kleven risico’s en gevaren in. Wit en betrouwbaar bij Hlprs, vinden we belangrijk.

Huishoudelijke hulp Oude Ijsselstreek

Gun jij jezelf ook wat extra tijd? Boek dan direct nog een huishoudelijke hulp!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind nu een helper in Huishoudelijke hulp Oude Ijsselstreek!

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...