Boek nu een huishoudelijke hulp in Renkum


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Renkum bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Renkum

Zoek jij een huishoudelijke hulp in Renkum? Iemand die met veel plezier je huis stofzuigt en alles schoonmaakt tot de laatste kruimel? Dan zit je goed bij Hlprs! In ons handige platform vind jij snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die via Hlprs werken) in jouw regio. Heerlijk joh, zo hou jij meer tijd en energie over. Dat geluksmomentje van thuiskomen in een schoon huis, dat gunnen wij jou.

Welke schoonmaak klusjes maakt doet een helper?

De helpers helpen jou met allerlei huishoudelijke klusjes in en om huis. Deze werkzaamheden voeren ze vaak uit:
Stoffen en stofzuigen
Dweilen
Ramen zemen
…en nog veel meer!
Geen vraag is te gek bij Hlprs. Ook voor die berg afwas kun je bij ons terecht voor een helper. Of die spinnenwebben in het hoekje op zolder, van die klusjes die er nooit van komen. Maak het jezelf makkelijk en boek een helper.

Hlprs werkt simpel, werkt zo:

We maken het jou graag zo makkelijk mogelijk. Daarom is ons platform overzichtelijk en vind jij binnen een paar klikken een geschikte huishoudelijke hulp. Het leuke aan Hlprs: jij mag zelf je helper (zo noemen we de dienstverleners die via Hlprs werken) kiezen. In een handig overzicht zie jij welke helpers in jouw regio beschikbaar zijn.
Wij helpen je wel een beetje bij die keuze hoor, komt goed. Je ziet bij iedere helper hoe ver die gescreend is. Ja, de helpers doorlopen een screening. Alle helpers hebben een verplichte ID-verificatie gedaan. Zo weet jij zeker wie je over de vloer krijgt. Vervolgens mogen ze zelf kiezen of ze verder gescreend willen worden. Jij ziet eenvoudig aan de icoontjes hoe ver de helper gescreend is. Een telefonisch gesprek en een integriteitsvragenlijst behoren ook tot de screening.
Twijfel je nog over welke helper je wil kiezen? Kijk dan eens naar het uurtarief dat de helpers hanteren. Wil je een student aan een bijbaan helpen? Dan betaal je waarschijnlijk een minder hoog uurtarief dan wanneer je een huishoudelijke hulp in Renkum boekt met twintig jaar schoonmaakervaring. Die keuze is aan jou!

Alles goed geregeld

We regelen alles goed voor jou en de helper. Dat vinden we belangrijk. Zó belangrijk dat we er onze missie van gemaakt hebben. Zo bieden we de Hlprs Happiness Garantie aan. Daarmee zijn jij en de helper gedekt tegen risico’s. Optioneel, maar wel een aanrader. Dat werkt op basis van risk sharing: eerlijker dan verzekeren.
Ook werken alle helpers wit, via de Regeling dienstverlening aan huis. Zoals het hoort én veel beter en veiliger dan je het zelf zwart kunt regelen. Dat geeft veel risico’s die niet altijd bekend zijn. Dat willen wij voorkomen!
Is het voor jou nog niet helemaal duidelijk? Neem dan contact op met onze helpdesk.

Boek jij ook huishoudelijke hulp in Renkum?

Slimme keuze. Kijk welke helpers bij jou in de regio actief zijn en kies jouw favoriet!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind nu een helper in Renkum!

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...