Boek nu een huishoudelijke hulp in Scherpenzeel


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Scherpenzeel bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Vind snel een huishoudelijke hulp in Scherpenzeel bij Hlprs

Op zoek naar een gescreende huishoudelijke hulp? Via Hlprs heb je snel een huishoudelijke hulp in huis. Na een drukke week heb je natuurlijk geen zin om zelf aan de slag te gaan. Je selecteert van te voren een dag en tijdstip via het online platform, zodat de helper op het voor jou geschikte moment komt. Dat is wel zo fijn!
Via het platform kies je zelf een geschikte helper in Scherpenzeel. Jij weet als geen anders waar een huishoudelijke hulp aan moet voldoen, dus de keuze leggen we geheel in jouw handen. Wel helpen we jou daarbij, door de keuze makkelijker te maken. In het platform kan je zien welke hulpen een beoordeling hebben ontvangen of een badge hebben gekregen. Een helper kan een badge krijgen door de cursus te volgen of de screening te doorlopen. Zodat jij weet wat je kan verwachten!

100% tevredenheidsgarantie

De 100% tevredenheidsgarantie is de Hlprs Happiness Garantie. Met deze garantie verzekeren we je dat alles goed is geregeld tussen jou en de helper. Het is optioneel, maar wij raden het je zeker aan! De garantie werkt op basis van risk-sharing. Van deze garantie wordt natuurlijk iedereen happy!
De huishoudelijke hulpen via Hlprs werken volledig wit. Ze werken namelijk via de Regeling dienstverlening aan huis. Hlprs regelt voor jou de administratie en zorgt voor de facturatie. Het enige wat je hoeft te voldoen is de betaling, dit gaat gemakkelijk via IDEAL of een automatische incasso.

Wat zijn de werkzaamheden van een helper?

Jij geeft zelf aan wat er dient te gebeuren in huis. De huishoudelijke hulpen helpen je met verschillende werkzaamheden. Je kunt denken aan de standaardtaken zoals: dweilen, afstoffen en stofzuigen. Maar ze helpen je ook graag met de niet standaardtaken zoals: ramen zemen, strijken of bedden opmaken. Veel taken die voorkomen zijn:
Toilet schoonmaken
Badkamer en keuken schoonmaken
Stoffen en dweilen
Ramen zemen
Zodra je een werkster hebt geboekt, kan je via de handige chatfunctie direct contact met de werkster opnemen. Je kan dan alvast alle werkzaamheden bespreken en elkaar ontmoeten.
Heb je vragen over onze service? Of wil je graag in contact komen met Hlprs? Je kan onze medewerkers het beste bereiken via de chat of via de mail. Happy to help!
Wil je meer vrije tijd? Boek een huishoudelijke hulp via Hlprs!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind nu je helper in Scherpenzeel!

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...