Boek nu een huishoudelijke hulp in Sint-Michielsgestel


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Sint-Michielsgestel bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Sint-Michielsgestel

Heb je eindelijk vrije tijd in het weekend? Dan heb je toch geen zin meer in het huishouden? Wij begrijpen dat je daar niet op zit te wachten en helpen je graag. Via ons online platform kom je snel en gemakkelijk in contact met een gescreende huishoudelijke hulp in de buurt van Sint-Michelsgestel.
In één overzicht op het online platform zie je alle beschikbare huishoudelijke hulpen bij jou in de omgeving. Jij kiest zelf wie er bij jou aan de slag gaat! Waarom laten we de keuze bij jou? Omdat jij als geen ander weet aan welke eisen een huishoudelijke hulp dient te voldoen. Wij maken het wel makkelijker voor je door aan klanten beoordelingen te vragen waar een werkster al heeft gewerkt. Je leest deze beoordelingen terug op het platform.

Wat zijn de werkzaamheden van een helper?

De huishoudelijke hulpen helpen je maar al te graag met alle schoonmaakklusjes in huis. Je kan ze vragen om te helpen met strijken of bijvoorbeeld de ramen te zemen. Maar ook natuurlijk de basistaken zoals afstoffen van het interieur. Als je een helper hebt geboekt op het door jou gewenste tijdstip en dag, kan je direct contact opnemen met de schoonmaakster. Op het online platform zie je daar een handige chatfunctie voor. Bespreek samen wat er allemaal dient te gebeuren en maak gelijk gebruik van de mogelijkheid om kennis te maken. Taken die veel voorkomen zijn:
Stofzuigen en dweilen van vloeren
Reinigen van badkamer en toilet
Afstoffen van meubels

Hlprs Happiness Garantie

Ben je bekend met de Hlprs Happiness Garantie? Hier wordt namelijk iedereen happy van! Met deze garantie garanderen we namelijk 100% tevredenheidsgarantie. Hiermee weet je zeker dat voor jou en de helper alles goed geregeld is. Je bent niet verplicht om deze garantie te gebruiken, maar wij raden het aan! De garantie werkt op basis van risk-sharing.
De Regeling dienstverlening aan huis, via deze regeling werken de huishoudelijke hulpen. Hierdoor neemt de helper bij jou legaal het huishouden uithanden. Wel zo fijn toch? Je hoeft je niet druk te maken over de administratie en facturatie. Want dat doen wij voor jou! Het enige waar je wel aan hoeft te denken is de betaling achteraf. Dit kan door middel van een automatische incasso of via een IDEAL overboeking.
Kunnen we je nog ergens bij helpen? Neem gerust contact op met één van onze medewerkers door het starten van een chat bericht of een door simpelweg een mailtje te sturen.

Hlprs is actief in heel Nederland! Ook in Sint-Michielsgestel

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...