Boek nu een huishoudelijke hulp in Sittard-Geleen


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Sittard-Geleen bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Sittard-Geleen

Na een drukke dag of lange werkweek is het huishouden wel het laatste waar je zin in hebt. Wij van Hlprs begrijpen dat! Via ons online platform kan je daarom snel in contact komen met een gescreende huishoudelijke hulp in de omgeving van Sittard-Geleen.
Nadat je via ons platform een gewenste tijdstip en dag hebt gekozen krijg je in één oogopslag alle actieve helpers te zien bij jou in de omgeving. Uit dit overzicht kies je zelf een huishoudelijke hulp! Wanneer je een werkster in huis krijgt is het wel zo fijn om de regie in eigen handen te houden. Het is voor helpers mogelijk een badge te verdienen. Door het voltooien van de cursus of het screeningsproces te doorlopen. Ook kan een huishoudelijke hulp een beoordeling hebben. Deze zijn gegeven door klanten waar hij of zij al eerder heeft gewerkt.

Wat kan een helper voor jou betekenen?

Je kan natuurlijk denken aan de basistaken zoals stofzuigen, afstoffen of dweilen. Maar de helpers weten ook raad met andere taken in het huishouden. Je kan bijvoorbeeld denken aan het strijken van wasgoed, wassen of ramen zemen. Als je een helper hebt geboekt kan je eenvoudig in contact komen door het raadplegen van de chatfunctie. Een handige manier om alvast in contact te komen en te bespreken wat je van de huishoudelijke hulp verwacht. De volgende taken komen vaak voor:
Stofzuigen en dweilen van vloeren
Reinigen van badkamer en toilet
Afstoffen van meubels

Heb je al gehoord van de Hlprs Happiness Garantie?

Met de Hlprs Happiness Garantie garanderen we 100% tevredenheidsgarantie. Het is mogelijk om van deze garantie gebruik te maken, maar niet verplicht. Wij raden het zeker aan! Hiermee verzekeren we namelijk dat alles tussen jou en de helper goed is geregeld. Hier wordt toch iedereen happy van!?
Heb je een huishoudelijke hulp gevonden? De huishoudelijke hulp gaat volledig ‘wit’ bij jou aan de slag. Zij vallen namelijk onder de Regeling dienstverlening aan huis. Je hoeft je geen zorgen te maken over de administratie, dat neemt Hlprs voor jou uit handen. Betaling gaat gemakkelijk achteraf via IDEAL of een automatische incasso.
Kan je hulp gebruiken bij het boekingsproces? Of is het nog niet helemaal duidelijk? Neem snel en eenvoudig contact op door een chat te starten met één van onze medewerkers.

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind ook een helper in Sittard-Geleen!

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...