Boek nu een huishoudelijke hulp in Steenbergen


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Steenbergen bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Steenbergen

Hlprs biedt de oplossing! Voor als je geen zin hebt in het huishouden na een drukke week. Via ons online platform kan je super snel in contact komen met een gescreende huishoudelijke hulp in de omgeving van Steenbergen. Je kiest zelf je huishoudelijke hulp uit! Jij weet natuurlijk het beste waar een helper aan hoort te voldoen.
Je selecteert zelf een dag en tijdstip, zodat je precies weet dat de huishoudelijk hulp komt wanneer het voor jou het beste uitkomt. Wel zo fijn toch? Om voor jou keuze makkelijk te maken, helpen we je een beetje. Dit doen we bijvoorbeeld door gebruik te maken van verschillende badges. Op het platform kan je zien om welke badges een helper heeft. Een badge kan hij of zij verdienen door het behalen van de cursus of door het gehele screeningsproces te doorlopen. Ook vragen wij onze klanten om een beoordeling te geven over de huishoudelijke hulp als hij of zij heeft gewerkt.

Werkzaamheden van de werkster

Het huishouden is bij iedereen anders, maar maak je niet druk: de helpers weten overal raad mee! Ze nemen allerlei klusjes uit handen. Bijvoorbeeld wassen, afstoffen en dweilen, maar je kan ze ook altijd vragen voor andere klusjes zoals ramen zemen, strijken of bedden opmaken. Klusjes die veel voorkomen zijn:
Afstoffen van interieur
Stofzuigen en dweilen van vloeren
Reinigen van badkamer en keuken
Heb je een helper geboekt in Steenbergen. Via het online platform kan je direct in contact komen met hem of haar. Een gemakkelijke manier om alvast jouw wensen te bespreken. Daarnaast kan je alvast een beetje kennis met elkaar maken.

Hlprs Happiness Garantie

Met de Hlprs Happiness Garantie garanderen wij: iedereen happy! Het is namelijk een 100% tevredenheidsgarantie. Wij raden het aan om hier gebruik van te maken, maar het is niet verplicht. Je bent namelijk verzekerd dat alles tussen jou en de huishoudelijke hulp goed is geregeld.
Alle huishoudelijke hulpen werken via de Regeling dienstverlening aan huis. Dat betekent dat je ze legaal bij jou aan de slag gaan. Maak je je nu druk om de administratie? Geen zorgen, wij nemen dat voor jou uithanden. Het enige wat je niet moet vergeten, is de betaling achteraf. Dit kan via een IDEAL overboeking of een automatische incasso.
Hulp nodig? In ons Help Center kun je antwoord vinden op veelgestelde vragen!
Kan je wel extra vrije tijd gebruiken? Boek nu een huishoudelijke hulp in Steenbergen!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind snel een helper in Steenbergen!

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...