Boek nu een huishoudelijke hulp in Terneuzen


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Terneuzen bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Terneuzen

Is het voor jou niet meer mogelijk om zelf het huishouden te doen? Of heb je er gewoon geen tijd en/of zin in. Wij van Hlprs begrijpen dat! Wij hebben daarom de oplossing! Via Hlprs kom je binnen een korte tijd direct in contact met een gescreende huishoudelijke hulp in Terneuzen.
Je kiest zelf een huishoudelijke hulp uit! Dit doe je door via het online platform een gewenste dag en tijdstip te selecteren. Vervolgens zie je in een handig overzicht alle helpers bij jou in de omgeving. Wij helpen we je wel bij de keuze, om het iets makkelijker te maken. Het is mogelijk om bij de helper een badge te zien die hij of zij heeft verdiend. Een badge kan een huishoudelijke hulp verdienen door het doorlopen van het screeningsproces of een cursus te volgen. Naast de badges is er ook de mogelijkheid om beoordelingen te lezen, die zijn geschreven door klanten. Zo weet je wat een helper kan verwachten!

Werkzaamheden van de werkster

De huishoudelijke hulp nemen alle schoonmaakklusjes voor jou uithanden. Je kan denken aan de standaardtaken zoals afstoffen van het interieur of het stofzuigen en dweilen van de vloeren. Daarnaast helpen ze ook graag met extra taken zoals wassen en bedden opmaken. Schoonmaakklusjes die veel voorkomen zijn:
Stofzuigen en dweilen van vloeren
Afstoffen van het interieur
Badkamer en keuken schoonmaken

Meer dan alleen een helper

Wil je dat tussen jou en de helpers alles is geregeld? Dan is de Hlprs Happiness Garantie iets voor jou! Met deze garantie werken op basis van risk-sharing, eerlijk dan verzekeren dus!
De helpers vallen onder de Regeling dienstverlening aan huis. Dat betekent dat ze volledig legaal bij jou het huishouden komen doen. Je hoeft je niet druk te maken om de administratie, want dat regelen wij! Waar je wel aan moet denken is de betaling achteraf. Dit kan je op een makkelijke manier voldoen door gebruik te maken van een IDEAL overboeking of een automatische incasso.
Heb je nog vragen of het boekingsproces? Neem gerust contact met ons op!
Je kan je tijd aan veel leukere dingen besteden! Boek een huishoudelijke hulp in Terneuzen!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind snel een helper in Terneuzen!

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...