Boek nu een huishoudelijke hulp in Tietjerksteradeel


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Tietjerksteradeel bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Tietjerksteradeel

Via Hlprs kom je eenvoudig in contact met een gescreende helper. Op deze manier kan je je vrije tijd aan leuke dingen besteden, in plaats van het huishouden zelf doen. Via het platform zie je in één oogopslag alle actie huishoudelijke hulpen in de buurt van Tietjerksteradeel. Uit dit overzicht kies jij zelf een huishoudelijke hulp uit. Om voor jou de keuze makkelijker te maken, helpen we je een beetje. Voor jou is het mogelijk om beoordelingen te lezen die klanten hebben geschreven over de helper. Daarbij kan je zien of de helper een badge heeft verdiend met bijvoorbeeld een aanvullende screening te doorlopen of het volgen van een cursus.

Wat voor klusjes doen de helpers?

De helpers nemen allerlei klusjes voor jou uithanden! Jij bepaalt wat er allemaal moet gebeuren in huis. Naast de basistaken zoals afstoffen en dweilen, helpen ze je ook graag met de ramen zemen of bijvoorbeeld strijken. Klusjes die veel voorkomen zijn?
Ramen zemen
Interieur afstoffen
Stofzuigen en dweilen van kamers
Toilet reinigen
Jij bepaalt wanneer de helper langskomt. Zodra je een huishoudelijke hulp hebt geboekt kan je snel in contact komen met hem of haar via de chatfunctie. Je kan vooraf alvast bespreken wat er in het huishouden moet gebeuren en is het een handige manier om alvast kennis met elkaar te maken. Als een helper bij jou heeft gewerkt, kan je een beoordeling over hem of haar schrijven.

Hlprs heeft meer te bieden

Een huishoudelijke hulp gevonden via Hlprs? Dan is het mogelijk om te kiezen voor de Hlprs Happiness Garantie, je kan hier optioneel gebruik van maken. Het is een 100% tevredenheidsgarantie. Daar wordt iedereen happy van toch? Met deze garantie weet je zeker dat alles tussen jou en de helper goed is geregeld. De huishoudelijke hulpen in de omgeving van Tietjerksteradeel werken via de Regeling dienstverlening aan huis. Dat betekent dat de hulp ‘wit’ bij jou aan de slag gaat. Geen zorgen over de administratie, dat regelen wij! Je kan bijvoorbeeld denken aan de facturatie. Het openstaande bedrag kan je achteraf overboeken via IDEAL of kies voor een automatische incasso. Simpel toch!?
Wil je thuis komen in een schoon en fris huis na een lange dag werken? Boek een huishoudelijke hulp in Tietjerksteradeel!
Zou je meer informatie willen? De antwoorden op veelgestelde vragen kun je vinden in ons Help Center!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind snel een helper in Tietjerksteradeel!

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...