Boek nu een huishoudelijke hulp in Tubbergen


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Tubbergen bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Tubbergen

Wil je na een lange werkweek ook thuiskomen in een schoon en fris huis? Wij van Hlprs begrijpen dat. Via onze online platform kom je super snel in contact met een gescreende huishoudelijke hulp uit de omgeving van Tubbergen. Wij zorgen ervoor dat jij je kostbare vrije tijd bespaart en kan besteden aan leukere dingen.
Je selecteert zelf een dag en tijdstip via het platform. Zo weet jij dat de helper komt wanneer het voor jou het beste uitkomt. Vervolgens krijg je alle beschikbare hulpen uit de omgeving van Tubbergen te zien. Jij kiest zelf een helper uit! Alleen jij weet het beste waar een huishoudelijke hulp aan moet voldoen. Wel maken wij de keuze voor jou makkelijker. Zo kan je op het platform per helper zien of ze een beoordeling of een badge hebben ontvangen. Een beoordeling wordt gegeven door klanten waar de helper al heeft gewerkt. Een badge kunnen zij verdienen door het doorlopen van het screeningsproces of het volgen van een relevante cursus.

Wat kan je van een werkster verwachten?

De helpers uit Tubbergen kunnen jou helpen met allerlei schoonmaakklusjes in huis. Naast taken zoals dweilen en het afstoffen van meubels. Kan je ze ook vragen om andere taken te doen. Een voorbeeld hiervan is de ramen zemen of strijken. Werkzaamheden die regelmatig voorkomen zijn:
Afstoffen van meubels
Stofzuigen en dweilen van kamers
Toilet schoonmaken
Badkamer en keuken poetsen
Als je een helper hebt uitgekozen kan je direct contact met hem of haar opnemen. Een handige functie is daarvoor de chat op het platform. Je kan alvast samen bespreken wat er moet gebeuren in huis of als de huishoudelijke hulp ergens rekening mee moet houden. Tegelijkertijd is het ook een leuke manier om kennis te maken.

Hlprs heeft meer te bieden

Heb je een huishoudelijke hulp gevonden? Dan kan je optioneel gebruik van de Hlprs Happiness Garantie! Met deze garantie ben je er zeker van dat alles tussen jou en de helper goed is geregeld. Het is namelijk een 100% tevredenheidsgarantie. De garantie werkt op basis van risk-sharing, dat is dus eerlijker dan verzekeren. Je hoeft je niet druk te maken over de administratie, want dat regelen wij! Wij zorgen bijvoorbeeld voor de facturatie. Het enige waar je wel aan hoeft te denk is de betaling achteraf. Je kan het openstaande bedrag eenvoudig overboeken via een IDEAL betaling of je kan kiezen voor een automatische incasso. De huishoudelijke hulp die bij jou komt werken doet dit ‘wit’. De helper is namelijk werkzaam via Regeling dienstverlening aan huis.
Is het boekingsproces voor jou niet duidelijk? Dan kan je contact opnemen met onze klantenservice.
Wil je ook een schoon en fris huis? Boek een huishoudelijke hulp in Tubbergen!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind snel een helper in Tubbergen!

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...