Boek nu een huishoudelijke hulp in Uitgeest


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Uitgeest bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp in Uitgeest

Heb jij zelf geen tijd voor het huishouden? Of heb je daar simpelweg gewoon nooit zin in? Wij van Hlprs hebben je graag met het huishouden. Via ons platform kan je snel in contact komen met een gescreende huishoudelijke hulp uit de omgeving van Uitgeest. Met een huishoudelijke hulp heb jij meer tijd voor leukere dingen!
Door via het platform een gewenste dag en tijdstip te selecteren, komt de werkster op een voor jou gunstig tijdstip. Zodra je dat hebt gedaan krijg je in één overzicht te zien welke helpers bij jou in de buurt beschikbaar zijn. Jij maakt uit deze selectie zelf een keuze! Jij weet natuurlijk het beste waar een schoonmaakster aan moet voldoen. Wel proberen we je te helpen met de keuze. Via het platform kan je bij de huishoudelijke hulpen badges en/of beoordelingen lezen. Zij kunnen namelijk een badge verdienen door het volgen van een cursus of het doorlopen van het screeningsproces. Een beoordeling kan hij of zij ontvangen door een klant waar hij of zij al eerder heeft gewerkt. Zo weet jij wat je van een werkster kan verwachten.

Werkzaamheden van een werkster

De werksters willen jou graag helpen om allerlei klusjes uit handen te nemen. Je kan bijvoorbeeld denken aan de basistaken zoals afstoffen, stofzuigen en dweilen, maar daarnaast helpen ze je ook graag met andere taken. Een voorbeeld hiervan is de ramen zemen. Klusjes die in het huishouden vaak voorkomen zijn:
Kamers stofzuigen en dweilen
Ramen zemen
Interieur afstoffen
Badkamer en keuken reinigen
Als je een boeking hebt gedaan kan je gemakkelijk met de helper in contact komen, via de handige chatfunctie. Dit vind je terug op het platform. Op deze manier kan je alvast met de helper bespreken wat er allemaal moet gebeuren. En daarbij is het een leuke manier om elkaar alvast te leren kennen.

100% tevredenheid garantie

Van een 100% tevredenheid garantie word je toch happy? Dat is namelijk de Hlprs Happiness Garantie van Hlprs. Met deze garantie verzekeren we je ervan dat alles goed is geregeld tussen jou en de helper. Je bent niet verplicht om van deze garantie gebruik te maken, maar wij raden het zeker aan! De garantie werkt op basis van risk-sharing, dat is dus eerlijker dan verzekeren.
Alle helpers werken via de Regeling dienstverlening aan huis. Dat betekent dat de helper bij jou ‘wit’ gaat werken. Wij regelen voor jou de administratie. Het enige wat jij nog moet doen is de betaling achteraf. Het openstaande bedrag kan je gemakkelijk voldoen via een IDEAL overboeking of kies voor een automatische incasso.
Heb je hulp nodig in het huishouden? Boek een huishoudelijke hulp in Uitgeest!
Nog vragen over het boekingsproces? Raadpleeg ons Help Center voor antwoorden op veelgestelde vragen!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind snel een helper in Uitgeest!

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...