Boek nu een huishoudelijke hulp in Veghel


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Veghel bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp in Veghel via Hlprs

Thuiskomen na een drukke werkweek in een schoon huis? Dat kan! Wij bij Hlprs begrijpen heel goed dat je niet altijd zin hebt om het huishouden bij te houden. Er zijn namelijk genoeg andere – leuke – dingen om te doen. Via het online platform kun je gemakkelijk een gescreende huishoudelijke hulp boeken die deze week nog aan de slag kan! Wacht niet langer en boek nu een schoonmaakster in Veghel.
Je maakt de keuze voor een werkster helemaal zelf. Je kan via het platform zelf aangeven op welke dag en op welk tijdstip jij hulp kan ontvangen. In een handig overzicht zie je dan alle beschikbare huishoudelijke hulpen in de regio Veghel. Om de keuze voor jou zo makkelijk mogelijk te maken kun je eerdere beoordelingen lezen over de hulp. Zo weet je precies wat je kunt verwachten. Om je verder op weg te helpen kun je ook de verdiende badges van de hulpen bekijken. De schoonmaaksters kunnen een badge verdienen door o.a. het voltooien van een cursus of aanvullende screening. Je kunt de keuze voor de huishoudelijke hulp ook baseren op het uurtarief. De helpers bepalen zelf het uurtarief, op basis van het advies wat wij hebben gegeven m.b.t. eerdere werkervaring en leeftijd.
Wanneer de helper de boeking heeft geaccepteerd, kun je via de handige chatfunctie alvast contact opnemen om kennis te maken en de werkzaamheden te bespreken.

De werkzaamheden die de schoonmaaksters in Veghel verrichten

De helpers kunnen verschillende taken uitvoeren Je geeft zelf aan wat er gedaan moet worden. Loop bijvoorbeeld samen een keer door je huis heen om aan te geven wat je precies verwacht van de helper. De veelvoorkomende taken van de werksters zijn:
Stofzuigen
Stoffen
Toilet en badkamer reinigen
Ramen zemen

De geschikte schoonmaker vind je zo!

Bij het boeken kun je optioneel kiezen voor de Hlprs Happiness Garantie. Tegen een kleine bijdrage per gewerkt uur, ben je verzekerd van 100% tevredenheid. Wie wil dat nou niet?! Op deze manier weet je ook dat alles goed geregeld is voor jou én de helper.
Alle poetsvrouwen werken via de Regeling dienstverlening aan huis, helemaal ‘wit’ dus. Bij Hlprs heb je geen omkijken naar de administratie en facturatie, dat regelen wij voor je. Het enige waar jij aan hoeft te denken is de betaling. Dit kan door het instellen van een automatische incasso of via iDEAL.
Mocht je nog vragen hebben kun je natuurlijk meteen contact opnemen met een van onze medewerkers. Je kunt mailen naar help@hlprs.nl of chatten met een van onze medewerksters
Wacht niet langer en boek nu een huishoudelijke hulp in Veghel!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind nu een helper in Veghel!

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...