Boek nu een huishoudelijke hulp in Vianen


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Vianen bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Vianen

Een drukke werkweek achter de rug? Wij bij Hlprs begrijpen dan heel goed dat je in het weekend geen zin meer hebt om het huis schoon te maken. Wij hebben hiervoor de ideale oplossing: een huishoudelijke hulp! Via het online platform van Hlprs kom je snel en gemakkelijk in contact met een gescreende huishoudelijke hulp in de buurt.
Door er zeker van te zijn dat de hulp langskomt op een moment dat het voor jou goed uitkomt, selecteer je eerst een dag en tijdstip die voor jou goed uitkomt. Zo weet je zeker dat de hulp ook beschikbaar is op het door jouw gekozen tijdstip. Uit een handig overzicht van beschikbare schoonmaaksters mag je dan zelf de keuze maken. Je kunt jouw keuze baseren op eerdere beoordelingen die de helper heeft ontvangen, behaalde badges of het uurtarief. De huishoudelijke hulp kan een badge verdienen door het afronden van een relevante cursus of door het volgen van de aanvullende screening. Het uurtarief wordt door de helpers zelf bepaald, op basis van het advies die wij eerder gaven. Wij kijken dan naar eerdere relevante werkervaring en leeftijd.
We adviseren altijd om meerdere werksters te selecteren voor het geval een van hen niet meer beschikbaar is. Zodra dan de boeking is bevestigd, kun je door middel van de handige chatfunctie op het platform chatten met de huishoudelijke hulp. Een prima manier om alvast even kennis te maken en de werkzaamheden te bespreken.

Wat doet de helper?

De helpers poetsen erop los! Zo weten ze naast de standaard taken, zoals dweilen en stofzuigen, ook raad met andere klusjes. Ze helpen graag een handje met bedden opmaken, ramen zemen en strijken. Veel voorkomende taken van de huishoudelijke hulpen in Vianen:
Afstoffen
Stofzuigen
Dweilen
Badkamer reinigen

Hlprs Happiness Garantie

Een geschikte helper gekozen die je huishouden onder handen kan nemen? Dan hebben we nog iets leuks voor jou! Je kunt optioneel kiezen voor de Hlprs Happiness Garantie. Hiermee garanderen we 100% tevredenheid. Je ben ervan verzekerd dat alles goed geregeld is voor jou én de huishoudelijke hulp. De Hlprs Happiness garantie keert uit wanneer er schade is of bij ziekte van de huishoudelijke hulp. Wat er overblijft, krijg je terug in de vorm van giftcards.
Alle helpers werken volledig ‘wit’ volgens de Regeling dienstverlening aan huis. Hlprs neemt de administratie voor je uit handen, wel zo gemakkelijk toch? Het enige waar jij nog verantwoordelijk voor bent is de betaling. Dit kan achteraf via iDEAL of door het gebruik van een automatische incasso.
Vragen over het boekingsproces? Of zijn er onduidelijkheden? Neem eenvoudig contact op door het sturen van een mailtje of chat met een van onze medewerkers.
Bespaar je kostbare vrije tijd! Boek een huishoudelijke hulp in Vianen!

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind nu een helper in Vianen!

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...