Boek nu een huishoudelijke hulp in Vlissingen


Zoek jij huishoudelijke hulp? Die vind je snel via Hlprs! Zo houd jij meer tijd over in die volle agenda. Thuiskomen in een schoon huis, dat gevoel… dat gunnen wij jou.

Vind snel een huishoudelijke hulp in Vlissingen bij Hlprs

Zit je agenda voller dan vol en wil je graag meer tijd voor jezelf, gezin en vrienden? Snappen we. Daarom vind je via online platform Hlprs snel een huishoudelijke hulp die voldoet aan jouw wensen.
Hlprs werkt simpel en snel. Jij vindt snel een helper (zo noemen we de dienstverleners die werken via Hlprs) in jouw regio, en die mag je nog zelf kiezen ook. Die keuze maken we makkelijk voor je hoor, maak je geen zorgen.
De juiste hulp op het juiste moment maakt mensen happy. Maar dan moeten ze elkaar wél weten te vinden. Daar zorgen wij voor, zo goed mogelijk. Dat is wat we doen en waar we steeds beter in willen worden. Happy to help.

Zo werkt Hlprs

In een handig overzicht zie je de huishoudelijke hulpen die in jouw regio actief zijn. Daaruit kies je jouw favoriete helpers.
Bekijk het profiel van de helpers en ontdek de ervaring van verschillende helpers. Je ziet daarin ook het uurtarief dat de helper hanteert, want dat kiezen ze zelf. In het profiel zie je ook hoe ver de helper gescreend is. Alle helpers doen een verplichte ID-verificatie en daarna kunnen ze nog een aanvullende screening doen. Ook handig: bekijk de beoordelingen van andere klanten over de helper.

Welke schoonmaak taken doet een huishoudelijke hulp via Hlprs?

De huishoudelijke hulpen helpen je graag met allerlei schoonmaakklusjes in en om huis. Hieronder zie je een klein overzicht van schoonmaak karweitjes die vaak voorkomen:
Stoffen en stofzuigen
Vloeren dweilen
Keuken en badkamer schoonmaken
Ramen zemen
… en veel meer!
Bekijk snel de huishoudelijke hulpen in jouw regio en kies je favoriet!

Vind snel een gescreende helper bij jou in de buurt!

Start je boeking
Selecteer...

Hoe werkt het?


Kies je dienst
1.

Kies je dienst

Je hebt een ruime keuze: huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp of oppas. Wil je het allemaal? Kan ook! Vul je postcode in en vind snel een helper bij jou in de buurt.
Kies je helper
2.

Kies je helper

Die mag je zelf kiezen! Wel zo fijn om zelf te bepalen wie bij jou komt schoonmaken, toch? Bij alle helpers zie je het tarief, ervaring en beoordelingen. Makkelijk kiezen, hè?
Plan een afspraak met de helper
3.

Plan een afspraak

Helper gekozen? Kies de startdatum en het tijdstip dat je voorkeur heeft. Hoe vaak de helper langskomt, is ook aan jou. Jij bent klant, jij bepaalt!

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Hlprs: Hét online platform om snel de juiste hulp te vinden


We hebben allemaal weleens wat extra hulp nodig. Snappen we. Jóu zo goed mogelijk helpen, dat is onze missie! Zo kun jij je kostbare tijd besteden aan andere dingen. Hobby’s bijvoorbeeld. Of werk. Óf meer tijd voor jezelf. Via Hlprs vind jij snel de hulp die je goed kunt gebruiken. Geen gedoe, geen administratie, geen kleine lettertjes bij de prijzen. Wél snel hulp.

Boek jij vandaag ook een helper?

Waarom een helper via Hlprs? Nou, hierom:


Huishoudelijke hulp Vlissingen

Geen tijd of geen zin om het huis schoon te maken? Snappen we! Jij besteed ook liever jouw kostbare vrije tijd aan andere -leuke- dingen. Geen nood, want wij hebben de perfecte oplossing. Boek snel een gescreende huishoudelijke hulp in Vlissingen en laat iemand anders jouw huis schoonmaken.
Het boeken van een huishoudelijke hulp gaat heel gemakkelijk via ons online platform. Geef vooraf aan op welke dag en op welke tijdstip jij hulp nodig hebt. In een handig overzicht zie je dan precies welke schoonmaaksters beschikbaar zijn op het door jouw gekozen moment. Jij maakt dan vervolgens zelf de keuze wie er bij jou komt schoonmaken, want wie weer er nu beter dan jijzelf wie er het beste bij jou past! Je kunt jouw keuze baseren op eerdere beoordelingen die de helper heeft ontvangen of het aantal badges die de hulp verdiend heeft. Deze badges kunnen ze verdienen door het behalen van een schoonmaakcursus of het afronden van een aanvullende screening. Daarnaast zie je ook per schoonmaakster het uurtarief. De helpers bepalen zelf het uurtarief op basis van werkervaring en leeftijd. Zo kies jij altijd een helper die past in jouw prijsklasse!

De werkzaamheden van de helper

Zodra de boeking bevestigd is, kun je via het platform contact opnemen via de handige chatfunctie. Zo kun je alvast even kennismaken of de werkzaamheden bespreken. Denk hierbij aan de standaard werkzaamheden zoals stofzuigen en dweilen, maar de werksters helpen ook graag bij overige wensen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn:
Ramen zemen
Stofzuigen
Wassen
Sanitair schoonmaken

De Hlprs Happiness Garantie

Bij de boeking van een helper kun je optioneel kiezen voor de Hlprs Happiness Garantie. Zeker een aanrader! Hiermee verzeker je jezelf én de helper van 100% tevredenheid. Tegen een kleine bijdrage per gewerkte uur, weet je zeker dat alles goed geregeld is. Denk hierbij aan doorbetaling bij ziekte en het wegvallen van het eigen risico bij schadegevallen.
Alle werksters werken volgens de Regeling dienstverlening aan huis, volledig ‘wit’ dus. Daarnaast regelen wij de facturatie en administratie, dus ook hier heb jij geen omkijken naar. Maandelijks ontvang je achteraf een factuur van de gewerkte uren, die je gemakkelijk via iDEAL kunt voldoen of via een automatische incasso.

Boek een huishoudelijke hulp in Vlissingen

Waar wacht je nog? Boek een huishoudelijke hulp in Vlissingen!
Voor antwoorden op de veelgestelde vragen kun je altijd ons Help Center raadplegen.

Hlprs is actief in heel Nederland! Vind nu een helper in Vlissingen!

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...